Bărbat mort după ce s-a înţepat într-o ţepuşă metalică. Tragedie în Neamţ

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Neamţ, a murit după ce a încercat să sară peste o poartă iar o ţepuşă metalică i-a secţionat artera femurală.

23 aug. 2021, 16:38
Bărbat mort după ce s-a înţepat într-o ţepuşă metalică. Tragedie în Neamţ
Bărbat mort după ce s-a înţepat într-o ţepuşă metalică. Tragedie în Neamţ

Bărbat mort după ce s-a înţepat într-o ţepuşă metalică. Înainte de incident, bărbatul din localitatea Pipirig băuse câteva pahare împreună cu doi prieteni.

Bărbat mort după ce s-a înţepat într-o ţepuşă metalică

Bărbatul în vârstă de 40 de ani încerca să sară peste o poartă. Acesta a fost găsit agăţat în ţepuşe de proprietarul casei în curtea căruia încerca să sară victima.

Citeşte şi Accident cumplit în Vâlcea: Şapte persoane au fost rănite. Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi DN1

„În data de 22 august a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 40 ani, din localitatea Pipirig, se află inconştient lângă un imobil din localitatea Nemţişor.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 22 august a.c., persoana în cauză, ar fi consumat împreună cu alte două persoane, băuturi alcoolice la imobilul respectiv. În jurul orei 22.30 proprietarul imobilului, a auzit strigăte de larmă şi ieşind în faţa imobilului, a identificat bărbatul de 40 de ani, care era agăţat de ţepuşele din metal ale porţilor imobilului său”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Neamţ.

Medicii care au sosit la faţa locului l-au resuscitat, după care bărbatul a fost transportat la spital. Din păcate, acesta a murit la scurt timp.  Potrivit medicilor, decesul ar fi survenit ca urmare a secţionării arterei femurale, mai menţionează reprezentanţii IJP Neamţ.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi Tânăr de 20 de ani, spulberat într-un accident rutier chiar în ziua nunții. Mesajul sfâșietor al logodnicei: „Te iubesc necondiționat uriașul meu blând”