Șarpe veninos, găsit de doi tineri într-o pungă de salată cumpărată de la supermarket

Doi tineri au făcut o descoperire infiorătoare în momentul în care au deschis o pungă de salată cumpărată de la supermarket.

14 apr. 2021, 21:20
Șarpe veninos, găsit de doi tineri într-o pungă de salată cumpărată de la supermarket

Doi tineri au făcut o descoperire infiorătoare în momentul în care au deschis o pungă de salată cumpărată de la supermarket. S-a întâmplat în Australia. Doi tineri din Sydney își despachetau cumpărăturile făcute de la un supermarket, când au găsit un șarpe veninos rar într-o pungă de salată.

Șarpele din specia Hoplocephalus bitorquatus a stat în ghiozdanul lui Alexander White timp de 10 minute, până când a ajuns acasă.

Au îndepărtat imediat reptila și au sunat la o organizație care se ocupă cu salvarea animalelor sălbatice din zonă, potrivit TheGuardian.

Un purtător de cuvânt al supermarketului a anunțat că șarpele va fi eliberat în sălbăticie, dar și că va lua legătura cu furnizorul de produse pentru a investiga cum a ajuns în punga de salată.

„Se mișca dintr-o parte în alta și își scotea limba afara. Dacă ești mușcat de un astfel de șarpe trebuie să mergi la spital urgent”, a spus el Alexander.

Panică uriașă într-un magazin alimentar! O șopârlă gigantică a distrus totul. Imagini șocante!

Un alt incident cu o reptilă s-a întâmplat săptămâna trecută într-un magazin din Thailanda. Clienții s-au trezit printre rafturi cu o șopârlă gigantică.

Cadrele suprinse de un client arată cum șopârla uriașă escaladează un raft în timp ce produsele încep să cadă unul câte unul.

Clienții, martori la scenă, au început să țipe și să alerge în partea opusă reptilei.

Poliția a fost alertată, iar șopârla a fost dusă în siguranță înapoi în mediul său, conform indy100.

Cel mai probabil, șopârla intrase în magazin în căutare de hrană, având în vedere vremea secetoasă din ultima perioadă din Thailanda.