Sărutul, important pentru întreţinerea unei relaţii sănătoase. Află cum poţi săruta cu pasiune

Te-ai întrebat vreodată cât de mult contează felul în care îţi săruţi partenerul? Ei bine, răspunsul este că felul în care săruţi este cât se poate de important pentru relaţia ta.

14 apr. 2013, 07:38
Sărutul, important pentru întreţinerea unei relaţii sănătoase. Află cum poţi săruta cu pasiune

Potrivit descoperirilor făcute de psihologi, sărutul în sine simbolizează suma dorinţelor carnale şi sentimentale ale celor doi membri ai unui cuplu. Prin sărut se transmit mai multe informaţii şi se percep mai multe informaţii decât prin vorbe sau prin gesturi.

Aşadar, sărutul este cât se poate de important pentru întreţinerea unei relaţii sănătoase. Pe lângă acest lucru, sărutul provoacă descarcare de hormoni care dau starea de fericire fiecărui partener.

Însă, arta sărutului presupune să ştim ce fel să abordăm buzele partenerului. Cel mai bun sărut din lume, potrivit sondajelor făcute printre femei, este sărutul lent, franţuzesc, în care ambii parteneri sunt activi. Şi pentru a deveni maeştri în acest tip de sărut, este necesar să urmăm o serie de reguli: atingerile trebuie să fie moi, senzuale, respiraţia trebuie să fie proaspată, nu trebuie să fie violentă între buze şi ochii trebuie să fie parţial închişi.

Vezi mai mult pe LYLA.RO