Şase copii spulberaţi pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de un şofer fără permis. Unul dintre copii a murit la spital

Un cumplit accident s-a petrecut pe o trecere de pietoni din Petroșani. Şase copii care se întorceau de la o petrecere au fost spulberați de un tânăr de 19 ani care nu avea permis de conducere, în plus, era în stare de ebrietate.

22 dec. 2022, 10:25

Şase copii au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani. Accidentul s-a petrecut miercuri 21 decembrie, puţin după ora 22.00.

Copiii, care activau la un club de fotbal, se întorceau de la banchetul organizat de club la final de an.

Este vorba despre fotbalişti, copii minori adică, cei care au avut în zonă o petrecere de sfârşit de an, calendaristic şi de an competiţional. Unul dintre băieţii care era în zonă şi care spunea că se afla chiar pe trecere, participant de altfel la petrecerea fotbaliştilor, spunea că au fost loviţi de Volkswagen negru, care i-a lovit în plin„, povestește o femeie, potrivit observatornews.

Unul dintre cei şase copii spulberaţi pe trecerea de pietoni a murit

Unul dintre cei șase copii a murit, în această dimineață, la spitalul din Petroșani. Alți trei copii au fost transferați în stare gravă la Timișoara. Unul dintre ei este intubat la Terapie Intensivă. Copiii loviți de mașină au vârste cuprinse între 11 şi 14 ani.

Citeste si Şoferul accidentului din Paşcani, în care Alexia și-a pierdut brațele, mărturii cutremurătoare: „După șocul ală a început panica, toți răcneau, au început să vină salvările, a venit poliția”

După impact, șoferul teribilist a fugit de la fața locului, însă a fost găsit de poliţişti la o distanță de 12 kilometri, în localitatea Aninoasa. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara. Polițiștii au deschis un dosar penal în urma accidentului.

Citeste si Ţi se face pielea de găină! Frăţiorul Alexiei, fata cu braţele amputate în accidentul din Paşcani, a fost cel care a găsit mâna surioarei sale între fiarele autocarului