Şase interlopi periculoşi au fost lăsaţi în libertate pentru că „nu reprezintă pericol public”

Şase interlopi din Sibiu care au bătut crunt doi tineri, în plină stradă, fără niciun motiv, au fost lăsaţi în libertate de către judecători. Magistraţii au decis că indivizii nu reprezintă pericol public.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 11:46
Şase interlopi periculoşi au fost lăsaţi în libertate pentru că „nu reprezintă pericol public”

Cei şase interlopi din Sibiu, care au bătut bestial şi fără nicun motiv doi tineri, au fost lăsaţi în libertate de către magistraţii sibieni. Instanţa de judecată a decis că huliganii nu reprezintă un pericol public.

Cinci dintre cei şase bătăuşi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, dar când au fost prezentaţi la mandat, judecătorii le-au dat drumul considerând că ei nu reprezintă pericol public. Cel de-al şaselea agresor nici măcar nu a fost cercetat.

Unul dintre tinerii agresaţi a suferit contuzii şi mai multe traumatisme la cap, precum şi fracturi la nas şi traumatisme în zona toracică. Tânărul a avut nevoie de spitalizare.

Interlopii îi agresaseră pe ci doi tineri duminică seara, într-un loc public. Doi dintre agresori sunt cercetaţi şi în cel mai mare dosar de crimă organizată din Sibiu şi fac parte din cel mai temut clan interlop local. Au fost eliberati în 2010 din cauza unor vicii de procedură şi au primit atunci interdicţia de a părăsi ţara. Legea mai spune şi ei nu au voie să se intalnească, dar nici de aşa ceva n-au ţinut cont.