Şase liceeni s-au întors cu medalii de la Olimpiada Naţională de Informatică

Publicat: Miercuri, 27 Aprilie 2016 21:29 // Actualizat: Miercuri, 27 Aprilie 2016 21:29 // Sursa: romaniatv.net

Șase liceeni, care s-au pregătit pentru Olimpiada Națională de Informatică la centrul de performanță 'Hai la Olimpiadă!' din Timișoara, au câștigat două medalii de argint și patru de bronz.

Vlad Rochian (clasa a XI-a) și Alexandru Băbălău (clasa a X-a) au obținut câte o medalie de argint, iar Sinan Deniz Ceviker (clasa a IX-a), Raluca Vlad (clasa a X-a), Tamas Szasz (clasa a X-a) și Emanuel Adrian Rămneanțu (clasa a XII-a) au câștigat patru medalii de bronz.

'În acest an, în lotul național lărgit pentru Olimpiada Internațională de Informatică, Timișul va fi reprezentat de Vlad Rochian, care a primit și o mențiune din partea Ministerului Educației', a spus Simona Bartic, de la Conan PR, prin intermediul unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

'Hai la Olimpiadă!' este un program inițiat de Fundația eMAG în 2012, în cadrul căruia sunt susținuți elevii și profesorii care doresc să se pregătească și să facă performanță la Matematică, Informatică și Fizică. Din 2014, BCR a devenit partener al programului, sprijinind centrele de performanță și cele mai importante concursuri pentru elevi.

În prezent, funcționează 14 centre de performanță 'Hai la Olimpiadă!', în șapte județe din țară. În anul școlar 2015-2016, un număr de 1.882 de elevi s-au pregătit săptămânal în centrele de performanță din București, Constanța, Buzău, Iași, Brașov, Cluj și Timișoara, sub îndrumarea a 154 de profesori.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 apr 21:48
... Șase liceeni, care s-au pregătit pentru Olimpiada Națională de Informatică la centrul de...
27 apr 21:47
...de performanță ‘Hai la Olimpiadă!’ din Timișoara, au câștigat două medalii de argint și patru de bronz. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H