Şase minore şi-au împărţit pumni şi palme în faţa sediului Poliţiei. Bătaia a avut loc sub privirile unui profesor

Şase eleve de liceu s-au bătut chiar în faţa sediului Poliţiei Locale din Botoşani. Conflictul dintre minore a luat amploare în momentul în care una dintre tinerele implicate şi-a chemat în ajutor doi membri ai familiei.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 07:41
Şase minore şi-au împărţit pumni şi palme în faţa sediului Poliţiei. Bătaia a avut loc sub privirile unui profesor

Incidentul a avut loc miercuri, 22 ianuarie, pe o stradă din Botoşani, la câţiva metri de liceul unde cele şase fete învaţă, chiar pe trotuarul din faţa sediului Poliţiei Locale.

Cauza de la care a pornit bătaie dintre cele şase eleve este necunoscută, însă de la simple înjurături s-a ajuns rapid la palme şi pumni. Minorele, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, sunt eleve la Liceul cu Program Sportiv.

În ajutorul uneia dintre minore au venit un unchiu şi un verişor, care au blocat circulaţia lăsând maşina în mijlocul drumului. Bătaia a avut loc în faţa sediului Poliţiei Locale, iar mai mulţi poliţişti au venit să le despartă pe fete şi au început să le dea amenzi. De asemenea, amendaţi au fost şi bărbaţii care au intervenit, unul fiind sancţionat pentru tulburarea liniştii publice, iar altul pentru parcarea ilegală a maşinii pe loc public.

Conflict va fi cercetat de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.