Şase minori, cercetaţi pentru tâlhărie după ce au ameninţat o bătrână ca să-i fure găinile

Şase copii cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din oraşul vasluian Murgeni, sunt cercetaţi de poliţişti pentru tâlhărie după ce, sub ameninţarea cuţitului, i-au furat unei bătrâne de 83 de ani găinile dintr-o anexă a gospodăriei.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 19:03
Şase minori, cercetaţi pentru tâlhărie după ce au ameninţat o bătrână ca să-i fure găinile

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, cei şase copii au tâlhărit-o pe bătrână în cursul nopţii de miercuri spre joi, în timp ce femeia dormea într-una din camerele locuinţei. De fapt, în curte au intrat cinci minori, cel de-al şaselea stând de pază.

„La un moment dat, bătrâna a auzit zgomote în curte, iar în momentul în care a ieşit din casă să vadă ce se întâmplă, unul dintre minori a ameninţat-o cu un cuţit, solicitându-i să intre în locuinţă. În tot acest timp, ceilalţi minori au furat dintr-o anexă a gospodăriei zece păsări, ulterior părăsind imediat zona. A doua zi, victima a reclamat la Poliţia Murgeni că mai multe persoane necunoscute i-au pătruns în curtea locuinţei şi, prin ameninţare, i-au fost furate mai multe bunuri”, a declarat, joi, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

În urma cercetărilor desfăşurate, cei şase copii au fost prinşi de către poliţişti, pe numele acestora fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Totodată, organele de anchetă au reuşit să recupereze şi cele 10 păsări care îi fuseseră furate bătrânei.