Şase persoane au fost amendate după ce au mers la grătar şi au postat fotografii pe reţelele de socializare

Şase persoane din Botoşani au fost amendate de poliţişti pentru încălcarea ordonanţelor militare, după ce au mers la grătar şi au postat fotografiile pe reţelele de socializare. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 09:59
Şase persoane au fost amendate după ce au mers la grătar şi au postat fotografii pe reţelele de socializare

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, a anunţat că poliţiştii s-au sesizat din oficiu, sancţionându-i pe participanţi cu amenzi în valoare totală 15.000 de lei.

Citeşte şi: Un ambulanţier din Bucureşti reclamă Poliţia Română pentru că a rămas fără permis de conducere. „Mi-au vorbit în scârbă”

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 6 Pomârla s-au sesizat din oficiu în urma unor postări apărute pe o reţea de socializare, la data de 19 aprilie 2020, constând în fotografii în care apăreau mai multe persoane care participau la o ieşire în aer liber, în extravilanul localităţii Pomârla.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea celor care au fost prezenţi în locul respectiv, în persoanele a şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 44 de ani, toţi din localitatea Pomârla. Cu excepţia minorului de 14 ani, toate persoanele au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020 cu amendă în valoare totală de 15.000 de lei”, a precizat Nenişcu.