Şase răniţi după o bătaie cu iz electoral. O femeie a fost lovită cu bestialitate VIDEO

Scene şocante au fost surprinse de camerele video dintr-un bar din judeţul Braşov. O bătaie în toată regula cu pumni şi picioare s-a pornit între susţinătorii fostului primar şi cei ai actualului edil din comuna Ticuş. Şase oameni au fost loviţi fără milă cu pumnii şi picioarele de adversarii lor politici. Patru dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 17:56
Şase răniţi după o bătaie cu iz electoral. O femeie a fost lovită cu bestialitate VIDEO

Victimele spun că totul a început după ce au declarat public că-l susţin pe actualul primar şi că agresorii ar fi fost trimişi de către fostul edil, care ar vrea să-şi recâştige fotoliul de primar. Ele au fost transportate de urgenţă la spital.

În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din localul unde a avut loc bătaia se poate vedea o femeie care este trântită la pâmânt şi lovită cu piciorul de un individ. Imaginile mai arată cum un alt bărbat primeşte câţiva pumni în figură, în timp ce alţi trei bărbaţi sunt loviţi de alt individ care, înainte să îi lovească, îşi dă haina jos ca să fie comod şi ca să intimideze victimele.

Alţi doi bărbaţi au lovit şi alţi oameni din local, unii dintre aceştia reuşind să fugă din încăpere. Toţi cei patru agresori au fost duşi la audieri la Poliţie.

Acesta nu este primul conflict de acest gen petrecut în Ticuş. În urmă cu o lună un bărbat a decedat după ce a fost lovit în mod repetat de un individ care avea alte preferinţe electorale.

Candidatul acuzat că s-ar afla în spatele conflictelor spune că nu el a comandat agresiunea.