Saturn în Peşti 2023-2026. Lordul Karmei revine în visătorii Pești după 27 de ani. Cum ne poate schimba viața în funcție de ascendent

Tranzitul lui Saturn în Pești începe pe 7 Martie 2023. Cu Saturn în Pești, Saturn este în cădere, ceea ce înseamnă că nu este într-o poziție puternică.

05 mart. 2023, 19:14
Saturn în Peşti 2023-2026. Lordul Karmei revine în visătorii Pești după 27 de ani. Cum ne poate schimba viața în funcție de ascendent

Saturn în Peşti 2023-2026. Cum poți participa la crearea unei comunități sigure când nu poți avea încredere în nimeni? Construirea de ziduri mai mari te poate face să te simți mai în siguranță pe de o parte și mai izolat pe de altă parte. Dezavantajul securității stricte este pierderea libertății personale, dar atunci când ești nervos și iritat, orice contact poate fi amenințător și invaziv. Nu este că nu-ți pasă de oameni, ci doar riscul de a fi rănit, expus sau controlat poate fi prea mare acum.

Tranzitul lui Saturn în Pești începe pe 7 Martie 2023. Cu Saturn în Pești, Saturn este în cădere, ceea ce înseamnă că nu este într-o poziție puternică. În Pești, orice manifestare de emoții poate părea excesivă, iar tendința este de a te cufunda adânc și de a sta aproape de casă. Cu cât aștepți mai puțin, cu atât vei primi mai puțin și cu cât te simți mai pesimist, cu atât acele sentimente vor fi mai confirmate. Poți să te bazezi pe sentimentele tale de tristețe și lipsă sau poți alege să construiești o fundație realistă încet și cu răbdare.

La nivel social-politic, Saturn în Pești semnalează probleme pentru Guvern, deoarece controlul guvernamental sporit poate duce la mai multă nemulțumire din partea cetățenilor. Clasa de mijloc și muncitorii poartă povara, iar șomajul crește. Saturn în Pești poate aduce vreme rea și recolte defectuoase, ceea ce poate afecta economia, oamenii, animalele și pământul în sine, inclusiv deprecierea valorilor proprietății. Pământul se poate cutremura literalmente, crescând potențialul de cutremur.

Horoscop martie 2023. Ploaie de bani pentru 3 zodii, cumpene pentru alte 3 semne astrale
Saturn în harta ta: Saturn în fiecare casă a zodiacului
Saturn în fiecare casă a zodiacului arată ce zonă a vieții tale va influența și va colora Saturn în Pești în următorii 2+ ani. Te va ajuta să știi exact unde se află Saturn în harta ta, dar dacă îți cunoști Ascendentul, acest lucru te poate ajuta.

Saturn în casa I (ascendent în Rac)
Lumea tocmai a devenit mult mai serioasă, iar rolul tău în ea va necesita mult mai multă responsabilitate de îndeplinit în următorii câțiva ani. Nu te aștepta să fie ușor să ieși în lume în noul tău rol profesional – poate că nu va fi și vei avea nevoie de încurajare serioasă și bine gândită pentru a face pași mici. Mesajele pe care le-ai primit în copilărie îți pot împiedica progresul și găsirea subiectelor de nemulțumire te poate ajuta să îți ușurezi atașamentul față de viziunea familiei despre tine, inclusiv despre cum și cât de mult poți obține pentru tine. Următorii câțiva ani sunt momentul să ieși din învelișul tău emoțional și să înveți să arăți și să-ți împărtășești emoțiile grijulii și iubitoare – chiar dacă faci câteva greșeli în viziunea publicului.

Calendar ortodox 6 martie 2023. Aflarea Sfintei Cruci. Rugăciunea care te scapă de orice necaz
Saturn în casa a 2-a (ascendent în Gemeni)
Temerile de reduceri de buget și de creșterea costurilor pot fi mari acum. În loc să fii prea cheltuitor și ușor cu banii tăi acum, s-ar putea să te simți mult mai precaut cu privire la modul și cât de mult cheltuiești resursele. Poate că nu dorești să fii bogat, dar teama de lipsă sau pierdere te poate face să te preocupi să obții o stabilitate financiară realistă, pe termen lung și este posibil să te gândești la mai multe surse de venit care sunt mai stabile, cum ar fi imobiliarele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.