Saturn retrograd din 23 mai 2021. Ce înseamnă pentru următoarele 5 luni din viaţa ta

Saturn patroneaza Capricornul si Varsatorul. El este privit ca Marele profesor, planeta justitiei si a karmei.

20 mai 2021, 19:18
Saturn retrograd din 23 mai 2021. Ce înseamnă pentru următoarele 5 luni din viaţa ta

Saturn retrograd 2021. Saturn este retrograd o data pe an iar anul acesta va fi din 23 mai pana in 11 octombrie 2021, deci cinci luni de zile de miscare incetinita, suficient incat sa ne „prindem” ce ne transmite. Saturn se misca incet. Ii trebuie aproximativ 2 ani si jumatate pentru a traversa un semn zodiacal. Saturn patroneaza Capricornul si Varsatorul. El este privit ca Marele profesor, planeta justitiei si a karmei. Saturn retrograd se traduce prin incapacitatea de a face fata unor situatii dificile din viata. Poti deveni egoist, iti poti pierde increderea de sine. Doar toate aceste lucruri sunt pentru a invata o lectie.

Saturn retrograd 2021 in Varsator
Saturn retrograd in Varsator poate insemna blocaje, intarzieri. Poti lucra mai mult sau poti depune un effort mai mare pentru a realiza aceleasi lucruri si nu este exclus sa faci anumite ajustari sau sa iti reevaluezi planurile pentru o eficienta mai buna. Saturn solicita mai multa organizare si restructurare a informatiilor. Relatia cu anumite autoritati poate deveni mai complicata si orice actiune, pentru a reusi, necesita mai multa rabdare, mai multa perseverenta.

Saturn este planeta karmei, a disciplinei si al spiritului justitiar.
Este planeta care ne face sa ne confruntam cu propria realitate. Saturn retrograd ne ofera ocazia sa ne uitam la proiectele din trecut. Daca lucrurile nu au fost facute cum trebuie, de exemplu daca ai fost in graba, Saturn retrograd iti ofera o privire rece si dura la ce nu a fost in regula si bine facut pentru tine, ca sa ai ocazia sa repeti, de data aceasta bine, si sa inveti ca sa nu ti  se mai intample asa niciodata.

De regula, ideea de retrograd starneste panica in randul oamenilor, insa in realitate orice tranzit astral este in egala masura si bun si rau si aduce si putere si slabiciune, daca stii la ce sa te uiti. Acest lucru se aplica chiar si pentru Saturn retrograd!

Ca sa maximizam magia acestei perioade retrograde, sa privim ce reprezinta Saturn si sa vedem cum putem folosi aceasta energie in avantajul nostru.
Asadar, Saturn conduce responsabilitatea, implicarea si maturizarea. Este o planeta cu energie masculina, batrana si inteleapta care crede in munca sustinuta si asidua si in a-ti reusi din prima ceea ce faci. Nu poti sa apelezi la scurtaturi si smecherii cu Saturn, el pur si simplu nu iti va permite asta si te va duce inapoi in zonele unde ai performat superficial ca sa o iei de la capat si sa mai incerci o data.

Saturn este responsabil de supervizarea angajamentelor pe care ti le iei ca sa poti construi si intari ceva pe termen lung si sa obtii si recompense. El este responsabil de a ajuta relatiile si casniciile sa reziste, afacerile sa fie puternice si de succes, ca tu si eu sa ramanem sinceri cu ce rostim si de incredere.
Totul suna minunat, nu-i asa? Asa si este!

Tratament naturist pentru inimă slăbită. Plante care favorizează sănătatea inimii
Cand este Saturn retrograd, el iti da ocazia sa stai deoparte si sa il lasi pe el sa verifice si sa acceseze ce ai facut pana acum.
El iti va indica zonele de slabiciune pe care poate le-ai ratat si ti se cere sa le corectezi si sa le faci mai puternice.

Iata cateva exemple :

Sanatate – daca ai neglijat sa te speli zilnic pe dinti, poti vedea formandu-se o carie, mai ales ca Saturn raspunde de dinti. Daca ai uitat sa iti iei un tratament sau sa ai obiceiuri sanatoase, corpul va incepe sa oboseasca si sa dea semne de suferinta.
Relatii – daca ti-ai neglijat partenerul din cauza orelor lungi de la birou, acele probleme dintre voi vor aparea ca sa evitam o degradare mai mare a relatiei in viitor. Rezolvarea acestora ajuta la intarirea relatiei, deci vi se da o noua sansa sa fiti impreuna. Asa trebuie privit, nu cu suparare ca a aparut o problema.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop special: Ce iti aduce NOU SI DIFERIT Soarele in GEMENI 2021?