Saveta Bogdan a ajuns de urgenţă la medic. Cu ce boală a fost diagnosticată artista: „M-a durut foarte tare zilele acestea”

Saveta Bogdan a ajuns de urgenţă la medic. Artista, în vârstă de 76 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate după ce a acuzat dureri groaznice de cap, mai exact în zona cefei. După ce au consultat-o, doctorii i-au pus diagnosticul.

05 aug. 2022, 12:20
Saveta Bogdan a ajuns de urgenţă la medic. Cu ce boală a fost diagnosticată artista: „M-a durut foarte tare zilele acestea”

Saveta Bogdan a ajuns de urgenţă la medic. Cântăreaţa de muzică populară a tot avut dureri de cap și de coloană în ultima perioadă, așa că a fost nevoită să apleze la ajutorul medicilor. Însă, cum pensia îi este destul de mică, primește lunar suma de 1.200 de lei, a mers cu biletul de trimitere pentru a face RMN-ul.

Citeşte şi: Saveta Bogdan, înconjurată de dusmani: „Nu vreau să dau nume, pentru că sunt prea mulți”

Saveta Bogdan a ajuns de urgenţă la medic

După aflarea rezultatelor, interpretei de muzică populară i s-a spus că are spondiloză. „Mă pregătesc să ies pe ușă. Merg la centrul medical Esmerald să fac un RMN. Cu biletul de familie de la medic am scutit 700 de lei. Atât m-ar fi costat, dar eu am pensie mică și nu îmi permiteam să dau atâta pe RMN. M-a durut foarte tare, zilele acestea, în zona cefei. M-a consultat un medic și a spus că am spondiloză„, a declarat Saveta Bogdan, pentru Fanatik.ro.

Saveta Bogdan se gândeşte la testament. Cântăreaţa de muzică populară a dezvăluit faptul că are în colecția sa chiar și piese vestimentare de acest gen vechi de peste 200 de ani, pe care le păstrează ca pe ochii din cap. Artista a mărturisit că se gândeşte deja unde vor ajunge, după ce se va stinge din viaţă.

Eu niciodată nu mi-am părăsit pieptăruțu meu, pe care-l am de la bunica de la bunica de 200 de ani și care este atât de frumos. Mă uit la el ca la ochii din cap. În momentul în care voi simți că mă apropii de… atunci am să-l dau la Muzeul Țăranului, să scrie că-i al meu. Eu țin foarte mult la costume, la autentic. 

Nu i-l las fetei mele, pentru că ea este economistă. A vrut să facă muzică, dar a înțeles că muzica nu-i pentru ea. Mi-a zis într-o zi supărată: „Mamă, mă scârțâie pe urechi vioara asta, nu o sufăr.” Și atunci i-a zis soțului meu de pe vremea aceea: „Costică, fata noastră nu iubește muzica”, degeaba voiam eu să învețe un instrument. Ea cânta, avea ureche muzicală, dar nu să facă cariera.”, a dezvăluit Saveta Bogdan, pentru Spectacola.ro.