Saveta Bogdan, înconjurată de dusmani: „Nu vreau să dau nume, pentru că sunt prea mulți”

Saveta Bogdan, înconjurată de dusmani. Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară, iar asta i-a adus şi multă invidie. Mulţi dintre colegii ei de breaslă nu se bucură de succesul pe care îl are artista.

06 iul. 2022, 14:49
Saveta Bogdan, înconjurată de dusmani: „Nu vreau să dau nume, pentru că sunt prea mulți”
Saveta Bogdan, înconjurată de dusmani

Saveta Bogdan, înconjurată de dusmani. Solista se poate mândri cu o carieră impresionantă de 60 de ani de activitate în spate, care au adus-o în topul artiștilor celor mai ceruți la evenimentele private. Dacă fanii se bucură să o vadă mereu pe scenă, artista a mărturisit faptul că există câțiva colegi din domeniu care nu sunt la fel de entuziasmați pentru succesul ei.

Citeşte şi: Saveta Bogdan se bucură că va primi voucher social de 250 lei: „Îmi prinde foarte bine. M-a inundat vecina de sus şi trebuie să îmi zugrăvesc în casă”

Saveta Bogdan, înconjurată de dusmani

Am avut Festivalul Național Saveta Bogdan pe 18 iunie, ediția a patra, și știu că am avut foarte mulți dușmani, au fost invidioși toți, dar eu iert, îi iert. Am simțit după telefoanele care s-au dat, după vorbele care se spuneau. E vorba de colegi, au scris urât pe Facebook, pe mine nu mă deranjează, să scrie cât de urât vor ei.

Înseamnă că sunt o persoană importantă dacă fac asta, au o temere de mine și înseamnă că n-au ajuns la sufletul omului și atunci caută ă mă sape pe mine, să mai iasă și ei de la naftalină, să mai vorbească lumea și de ei. Eu nu am vorbit pe nimeni de rău niciodată și nici nu o să vorbesc. Am foarte mulți dușmani și chestia asta ne deranjează, pentru că nu le fac niciun rău.

Nu vreau să dau nume, pentru că sunt prea mulți (râde) și s-ar supăra unii pe alții, că am vorbit numai de unii. Dar am foarte mulți și îi rog să trăiască, să fie sănătoși și să mă vadă că rezist și că sunt tot pe primul loc, așa cum mă consideră ei.

Ei așa spun, că doar eu sunt la televizor, că nu mai încape nimeni de mine. Păi dacă mă cheamă, de ce să nu mă duc, m-au chemat și astăzi și m-am sculat la ora 4, păi ei de ce nu se scoală? Eu îl rog pe Dumnezeu să le dea ocupație, să nu mai aibă grija mea.”, a spus Saveta Bogdan, pentru Spectacola.ro.

De asemenea, Saveta Bogdan nu are o părere prea bună despre artiștii care preferă să cânte playback la evenimente, și nu live, așa acum este normal. „Eu nu mă duc să cât cum fac alții, cu CD, eu cânt live. Eu am cântat mulți ani în restaurant, unde m-a recomandat Ileana Sărăroiu și am cântat cu Frații Pătrașcu, după care cu toată spuma muzicanților. Cântând cu ei la restaurante, am învățat meserie. Nu cântă oricine în restaurant. Am fost plecată în 30 de țări cu muzica. În America, unde am fost anul trecut, oamenii m-au plăcut foarte mult.

E o stațiune acolo unde vin doar oameni cu bani mulți, vin doar vara aici, iar eu toată vara am cântat acolo. Oamenii ăia atât de mult m-au plăcut, chiar dacă nu înțelegeau ce cânt, eu cântam horele noastre românești. Mi-au dat pe aleea personalităților o steluță.”, a mai spus cântăreaţa.