Saveta Bogdan a făcut anunțul despre plecarea din România. Artista a petrecut luni bune la fiica sa, în SUA

Saveta Bogdan merge frecvent în America, acolo unde fiica ei, Cătălina, este stabilită de ani buni. Artista spune, însă, că nu sunt prea multe lucruri care să-i placă acolo, astfel încât nu ia în calcul să se mute definitiv.

16 aug. 2023, 15:40
Saveta Bogdan a făcut anunțul despre plecarea din România. Artista a petrecut luni bune la fiica sa, în SUA

Saveta Bogdan recunoaște că nu s-ar putea obișnui cu stilul de viață al americanilor, tocmai de aceea, odată ajunsă acolo, abia așteaptă să se întoarcă acasă. Artistei îi este cu atât mai greu cu cât nu cunoaște limba. În plus, nu agreează foarte mult nici mâncărurile americanilor, motiv pentru care gătește frecvent mâncăruri tradiționale.

Saveta Bogdan nu vrea să părăsească niciodată România

De aceea, artista a mărturisit că vizitele durează doar câteva luni și apoi revine în țară.

Primul meu motiv este că nu mă adaptez acolo. Am stat trei luni, dar am stat și cinci luni, și șase luni, dar nu poți. Ei pleacă la serviciu, eu rămân singură, limba nu o știu. Acolo nu sunt mici, nu sunt ca ai noștri. Mâncarea se găsește orice, dar nu (…) Eu mi-am făcut ciorbele mele, sarmalele mele”, a spus Saveta Bogdan, la Antena Stars.

Un lucru l-a lăudat Saveta Bogdan la americani: faptul că sunt foarte relaxați.

Aici să vezi ce plimbări sunt, aici nu e lumea stresată, este lejeră. Noi suntem în urma lor cu 80 de ani”, declara cântăreața de muzică populară într-un interviu mai vechi.

Citeste si Saveta Bogdan o pune la colț pe Angela Rusu: „Numele ei e prea mic pentru numele meu”. Gheorghe Turda sare în apărarea Elenei Merișoreanu, după conflictul care a zguduit lumea folclorului

Saveta Bogdan, fără iubitul tinerel în America

Cât timp Saveta Bogdan a fost în America, avocatul a fost plecat în vacanță în Maldive. Artista a mărturisit că a fost supărată pe el pentru că a plecat fără ea. Chiar și așa, spune că nu și-a dorit să meargă cu el pentru că a petrecut timp doar cu familia.

El nu a venit, el a venit în Maldive fără mine. Eu nu am vrut să vină acolo, pentru că eu m-am dus la copiii mei (…) Cu cine să vorbești, că dacă nu ai cu cine vorbi? El nu vorbește românește, eu nu vorbesc românește. Mă plimb, dar nu am cu cine să vorbesc (…) S-a întors (n.r. avocatul). El a stat două săptămâni, iar eu am stat trei luni în America”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.