Saveta Bogdan, decizia cu care şi-a şocat fanii. Artista părăsește România pentru SUA: „Am cântat și pe vapoare, iar cu America sunt deja obișnuită”

Saveta Bogdan se bucură în continuare, la vârsta de 76 de ani, de succes pe plan muzical și de un public larg, care o solicită pentru evenimentele private. Recent, artista a luat decizia de a pleca o perioadă în America.

23 mart. 2023, 23:09

Saveta Bogdan, decizie neașteptată. Îndrăgita interpretă de muzică populară a mărturisit că va pleca în SUA la fiica ei, imediat după Paște. Saveta Bogdan recunoaște că are nevoie de o pauză și vrea să se relaxeze cât mai mult.

„Am zis că iau biletele săptămâna asta, încă nu am luat biletele de avion. O să mă duc la fata mea.  Plec după Paște și cred că stau până la 1 august, deci o să lipsesc o vreme din țară. Undeva în luna mai m-am gândit să plec, să mă relaxez și eu. Ei vor (n.r.: fata și ginerele artistei) să mă plimbe peste tot. Eu mai mai fost și pe croaziere, am cântat și pe vapoare, iar cu America sunt deja obișnuită. Îmi place în America”, a dezvăluit Saveta Bogdan pentru FANATIK.

Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară se plânge că nu-i mai ajunge pensia

Cel mai mare regret al Savetei Bogdan

Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România și fanii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, artista spune că are totuși un regret. În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan ne-a mărturisit faptul că ar fi fost pe deplin împlinită dacă ar mai fi avut încă un copil.

SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Saveta Bogdan: Regretul meu cel mai mare este că n-am mai făcut încă un copil, să am doi sau chiar trei. Acum fata e în America și era unul și cu mine, în țară. Eu stăteam cu soacra, era mai comodă, mai doamnă, așa a fost să fie.

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat? Ce spune artista: „Dacă vine unul și mă pupă pe obraz sunt amanta lui?”

Fiica Savetei Bogdan este plecată de foarte mulți ani în America, acolo unde și-a întemeiat deja o familie. Chiar dacă în fiecare vară aceasta merge în vizită peste ocean, artista se gândește în același timp cu tristețe la faptul că ar putea să se stabilească permanent în acel stat.

„Frica mea este că plec în America și fata nu mă mai lasă să mă întorc înapoi. Focul ei ăsta e, să stau acolo cu ea. Nu pot să stau acolo, i-am spus: ”Dacă-mi făceai un copil, stăteam”, dar nu stăteam de tot. Acolo n-am cu cine vorbi, engleza nu o știu, ei se duc la serviciu și tu rămâi singură în casă. Eu mă duc la ei vara și au o casă de vacanță cu curte, unde le pun roșii, castraveți, toate minunile. Îmi place că am treabă acolo.”, a spus Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Ce ar schimba Saveta Bogdan, dacă ar putea da timpul înapoi

Saveta Bogdan a trecut deja prin două căsnicii, iar în prezent trăiește o nouă poveste de dragoste. Chiar dacă toată lumea este curioasă de momentul în care artista va spune ”da” pentru a treia oară, aceasta ne-a mărturisit faptul că nu mai vrea să ajungă în fața altarului, ba chiar că regretă faptul că a acceptat să facă asta de două ori, considerând-o acum ca fiind o greșeală.

Nu m-aș mai mărita de două ori, ca să fie a doua căsnicie tot proastă. M-aș căsători o dată și, cu bune, cu rele, aș sta cu el. N-aș vrea să mă mai căsătoresc a treia oară, orice ar fi. Sunt dezamăgită. Eu am o relație, dar nu așa pompoasă, este o relație frumoasă, civilizată. Actele alea nu ajută la nimic.”, a mai declarat Saveta Bogdan pentru Spectacola.