Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat? Ce spune artista: „Dacă vine unul și mă pupă pe obraz sunt amanta lui?”

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat? Cântăreața de muzică populară a câștigat simpatia și aprecierea publicului prin talentul deosebit și personalitatea carismatică pe care le are.

22 nov. 2022, 14:41
Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat? Ce spune artista: „Dacă vine unul și mă pupă pe obraz sunt amanta lui?”
Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat?

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat? În ultima vreme, s-a tot speculat că artista și iubitul ei ar fi pus punct relației, însă nu este adevărat. Cântăreața a mărtutisit că își continuă povestea de dragoste alături de partenerul ei.

Citește și: Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară se plânge că nu-i mai ajunge pensia

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul avocat?

Nu m-am despărțit de avocat. Suntem foarte bine. S-a spus că mi-am găsit un ambasador. Nu e adevărat. Dacă vine unul și mă pupă pe obraz înseamnă că gata sunt amanta lui? Eu cu ambasadorul am glumit, nu am avut nimic.

Iubitul meu mai pleacă în delegații, că are treburile lui. Așa trebuie să ne vedem, mai răruț și mai drăguț. Totul e bine între noi. Nu am avut nicio cumpănă în relația noastră.

M-a chemat fata mea să mă duc la ea, dar nu pot. Pe data de 8 decembrie am spectacol la Roma. Am cântări, nu pot să plec. Eu îmi iubesc copilul, dar nu pot să stau acolo să nu cânt. Eu acolo dacă mă duc iarna, nu pot să cânt, nu am unde.

M-a sunat fata mea săptămâna trecută să îmi arate zăpada de lângă Chicago, la Wisconsin. Era zăpadă la ei și la noi nu este, decât prin Moldova. Eu ce să fac, să stau în casă singură? Mai bine în țara mea, căsuța mea, am mușcate la ferestre, înflorite, toate frumoase, le-am băgat de pe balcon în casă, îmi țin de urât. Eu seara am program, cânt„, a declarat Saveta Bogdan, pentru Wowbiz.ro.