Saveta Bogdan, în război cu Angela Rusu: „Eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea”

Angela Rusu a declanșat un adevărat război în lumea folclorului, după ce și-a caracterizat mai multe colege de breaslă, precum Laura Lavric, Saveta Bogdan, Elena Merișoreanu sau Vlăduța Lupău într-un mod nu foarte frumos.

23 aug. 2023, 23:30
Saveta Bogdan, în război cu Angela Rusu: „Eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea”

Saveta Bogdan și Angela Rusu sunt la cuțite. Un scandal de proporții a luat amploare între cele două artiste încă de acum câteva săptămâni, dar care nu pare a se termina prea curând.

Totul a pornit după ce Angela Rusu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a  fost întrebată cine crede că este artista din muzica populară care nu are talent. Fără nicio ezitare, artista a menționat-o pe Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al doilea nume e Saveta Bogdan”, a spus Angela Rusu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Saveta Bogdan: „Ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului”

Saveta Bogdan nu s-a putut abține și i-a dat o replică dură colegei sale de breaslă. Interpreta de muzică populară susține că numele Angelei Rusu este prea mic pentru numele ei și că este un nimeni pentru ea.

„Eu abia m-am întors din America azi-noapte și mi-au spus colegii că ne-a vorbit de rău această colegă. Eu nu îi pronunț numele, pentru că numele ei este prea mic pentru numele meu. Ne-a făcut în toate felurile, ne-a jignit, dar ea vorbește de Elena Merișoreanu, care e un nume, o femeie frumoasă, talentată, are o familie, are și nepoți. Cum poți să spui așa ceva de colegele tale, care tu nici nu meriți să le pronunți numele, tu ești nimeni.

Angela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la ea că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”

Cine era pe timpul lui Ceaușescu făcea carieră, nu oricine putea. Mie mi-ar fi rușine să vorbesc despre Saveta Bogdan. Păi câte CD-uri am? Am 15 plăci și 8 CD-uri. Păi se compară ea cu mine? Eu am făcut 19 piese într-o zi cu orchestra de la Cluj. Ea ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului, să judece ce vorbește, să nu pronunțe numele unor artiști cu o carieră de 60 de ani în spate. Am fost în America, lumea îmi cerea să cânt piesele Nicoletei Voica? Păi se poate să vorbești despre ea, cât de frumos cântă? Ea abia a băgat nasul în muzică.

Ne face ea comuniste, dar și ea a trăit tot aici, că are și ea 50 de ani. Sunt foarte supărată, eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea, nimeni nu vorbește de ea pe acolo. Ar trebui să judece ce vorbește, să nu dea vorbele afară fără să gândească. Păi cine cântă ca Laura Lavric? Să își vadă nivelul ei. Păi eu numai pe o placă 27 de piese. Am hituri. Eu nu îi pronunț numele, pentru că nu merită să îi pronunț eu numele, pentru că eu am o carieră în spate de 20 de ani. Să se mai gândească când pronunță o vorbă. Ea deocamdată e în noapte față de noi.”, a transmis Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.

Saveta Bogdan o pune la colț pe Angela Rusu: „Numele ei e prea mic pentru numele meu”. Gheorghe Turda sare în apărarea Elenei Merișoreanu, după conflictul care a zguduit lumea folclorului