Saveta Bogdan se bucură că va primi voucher social de 250 lei: „Îmi prinde foarte bine. M-a inundat vecina de sus şi trebuie să îmi zugrăvesc în casă”

O mare artistă de la noi care a bucurat sufletele a milioane de români se confruntă cu probleme financiare. Trăiește dintr o pensie de 1.200 de lei. Saveta Bogdan așteaptă cu nerăbdare voucherul promis de guvernanți și deja și-a planificat cum va cheltui banii.

02 iun. 2022, 16:25
Saveta Bogdan se bucură că va primi voucher social de 250 lei: „Îmi prinde foarte bine. M-a inundat vecina de sus şi trebuie să îmi zugrăvesc în casă”

Saveta Bogdan se bucură că va primi voucher social de 250 lei pentru că, spune ea, pensia pe care o primeşte este foarte mică şi nu-i ajunge pentru un trai decent.

„Să ştiţi că îmi prinde foarte bine voucherul. Ne ajută. Pensiile sunt foarte mici. Aşa s-a iesit la pensie în anii când noi am ieşit la pensie, cu pensii foarte mici. Ne-a dat cate 10-12 lei. Este foarte bine venti acest voucher. Chiar îl aşteptăm cu inima deschisă.

Citeşte şi: Ce pensie are Saveta Bogdan. Suma scandaloasă pe care o primește interpreta de muzică populară de la statul român

Norocul meu este că Dumnezeu când m-a trimis pe pământ m-a trimis cu har. Am mai cântat şi mi-am completat bugetul cum trebuie. Orice bănuţ în plus este bine venit pentru că nouă nu ni s-a dat spor de noapte, veneam la 4 dimineaţa. Nouă ni s-a dat salariu minim pe economie. Este foarte bine venit acest voucher. Să ne mai trimită.

M-a inundat vecina de sus şi trebuie să îmi zugrăvesc în casă. A picat foarte bine. O să caut zugravi buni şi o să zugrăvesc la bucătorie şi în baie”, a declarat Saveta Bogdan la România TV.

Citeşte şi: Saveta Bogdan, răsfăţată de iubitul avocat. Ce cadou i-a făcut de ziua artistei

Saveta Bogdan se descurcă tot mai greu cu banii din pensie: „Eu sunt un artist respectat şi iubit, şi nu doar în ţară”

Saveta Bogdan este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate interprete de muzică populară de la noi. Interpreta se confruntă cu mari probleme financiare. Ajunsă la 76 de ani, artista încasează o pensie infimă după o viaţă de muncă.

Încasează o pensie de doar 1.200 de lei, bani care abia îi ajung să își plătească facturile.

De asemenea, artista mai primește de la UCIMR (Asociația Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România – n.r.) suma de 600 de lei, dar nici această sumă nu o ajută prea mult.