Saveta Bogdan îngheaţă în apartamentul din Capitală. „E frig în casă şi m-am spălat în lighean”

Saveta Bogdan, celebra artistă care a împlinit 75 de ani pe 17 ianuarie, se plânge că moare de frig în apartamentul din Bucureşti.

20 ian. 2021, 22:00
Saveta Bogdan îngheaţă în apartamentul din Capitală. „E frig în casă şi m-am spălat în lighean”
Saveta Bogdan

Saveta Bogdan are probleme încă de când a venit iarna. Caloriferele din locuinţa cântăreţei de muzică populară sunt călduţe, iar acum efectiv nu fac faţă frigului de afară.

Saveta Bogdan îngheaţă în apartamentul din Capitală

„Caloriferele din casă sunt călâi. Ca să-mi fie cât de cât bine, mi-am pus două plapume noaptea, dar pe cap am avut doar un batic şi nu mi-a fost bine. Sigur că am pus în priză un calorifer, aşa se mai încălzeşte puţin, pentru că este tare frig. Dar acum să văd cât o să-mi vină factura la curent, că a stat non-stop în priză. Eu stau pe Moşilor şi aici aşa este de frig încât m-am spălat la cap la lighean, în bucătărie, ca pe vremuri, ca să nu răcesc. Am considerat că e mai bine să fac cald în bucătărie decât la baie”, a declarat cântăreaţa de muzică populară pentru Click!.

Artiştii, puternic afectaţi de pandemie. Saveta Bogdan: „Nu mai sunt spectacole, nu mai sunt bani, am renunţat să mai mănânc carne”

Artista trăieşte singură de când fiica ei, Cătălina, s-a măritat cu un american şi a plecat peste Ocean. Cântăreața de muzică populară a avut o viață marcată de traume, fratele cel mic murind în urmă cu numai câteva luni, în ultima zi din februarie. Bărbatul, pe numele său Maxim, suferea de hepatită de 20 de ani, fără să știe că are această boală cumplită.


loading...