Saveta Bogdan își face praf colegele de breaslă. Ce spune despre Maria Tănase: „Am crezut că mă ia la bătaie”

Saveta Bogdan își face praf colegele de breaslă. Recent, cântăreața de muzică populară a recunoscut că nu există prietenii în acest domeniu, mai ales că invidia este la cote maxime. Totodată, consideră că lumea este răutăcioasă și fiecare își urmărește propriul interes. 

21 nov. 2023, 11:37
Saveta Bogdan își face praf colegele de breaslă. Ce spune despre Maria Tănase: „Am crezut că mă ia la bătaie”
Saveta Bogdan își face praf colegele de breaslă

Saveta Bogdan își face praf colegele de breaslă. “Nu există prietenie în domeniul muzicii populare! În niciun caz nu există. Oricât de bună prietenă crezi că ți-ar fi, nu există așa ceva. Apare invidia de fiecare dată. Ori că tu apari prea des, ești mai solicitată. Ori că faci înregistrări mai bune și piesele tale au succes mai mare. Nu se poate.

Eu m-am lămurit pe pielea mea că nu poți avea încredere într-o persoană care e din branșa mea. M-am convins de asta de multe ori. Sunt multe răutăți. Lumea a devenit foarte rea. Înainte nu era așa”, a declarat Saveta Bogdan pentru Fanatik.ro.

Citește și: Saveta Bogdan le-a furat inimile turcilor. Cântăreața a primit un cadou special din Turcia: „Dacă oamenii s-au gândit să mă premieze, eu am primit”

Saveta Bogdan își face praf colegele de breaslă

Saveta Bogdan și-a amintit cum a cunoscut-o pe Maria Tănase și a povestit că ea era micuță, însă prima interacțiune a speriat-o destul de rău. Peste ani, avea să îi înțeleagă gestul făcut de regretata artistă.

Am cântat un bocet, iar ea mi-a dat un brânci. Eu m-am supărat atunci și nu am înțeles de ce m-a împins. Dar Maria Tănase îmi dăduse intenționat un brânci, ca să ajung cântăreață. Și uite că așa s-a întâmplat. Ea a avut o intenție foarte bună, dar eu eram prea copil ca să înțeleg ce a făcut ea de fapt. Am crezut că mă ia la bătaie.

M-am duc acasă la mama plângând și i-am spus că m-a împins Maria Tănase după ce i-am cântat. Apoi am aflat eu ce a făcut ea de fapt. Fusese un semn bun, dar nu l-am înțeles eu atunci.

După ce am mai avut eu spectacole și am evoluat, m-am întâlnit cu Ion Cristoreanu și mi-a spus că mi-a purtat noroc Maria Tănase. Ea murise. Și au început să vorbească toți frumos cu mine”, a mai declarat Saveta Bogdan, pentru sursa menționată mai sus.