Saveta Bogdan și-a îndeplinit visul american la 77 de ani. Artista a apărut într-o reclamă peste ocean: „Am sărbătorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie”

Saveta Bogdan a ajuns celebră și peste ocean. Artista a participat într-o reclamă, după ce ginerele le-a povestit șefilor săi despre ea.

10 oct. 2023, 11:07
Saveta Bogdan și-a îndeplinit visul american la 77 de ani. Artista a apărut într-o reclamă peste ocean: „Am sărbătorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie”
Saveta Bogdan a apărut într-o reclamă peste ocean

Saveta Bogdan are o carieră de invidiat care durează de zeci de ani, iar carisma și sinceritatea sa au făcut-o să fie și mai iubită de public. Interpreta de muzică populară nu-și impune nicio limită, iar acest lucru a făcut-o celebră chiar și peste ocean.

Artista călătorește des în Statele Unite ale Americii, acolo unde fiica ei este stabilită și căsătorită de mai bine de 15 ani. Aceasta  îmbină utilul cu plăcutul și în vizitele făcute la fiica sa, iar cântăreața i-a încântat și pe americani cu glasul său, ajungând să aibă și o stea pe Aleea Celebrităților.

Citește și: Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Fiica sa a primit un inel care „costă cât o vilă mai mică în America”, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie: „A vrut să compenseze”

Saveta Bogdan a primit cu bucurie oferta de a participa într-o reclamă la mașini de spălat, la compania unde ginerele său are funcția de manager. Din respect pentru acesta, artista nu a avut pretenții materiale, fiind oricum foarte mândră de reușita sa.

„Reclama a fost pentru statul Wisconsin și alte două state. Ginerele meu mi-a propus dacă vreau să fac o reclamă, a vorbit cu șefii lui despre mine, m-au plăcut și au fost încântați de idee. Am înteles că s-au vândut foarte bine mașinili de spălat după ce am făct reclama. Aveau buget pentru reclamă, însă din respect pentru ginerele meu, nu am vrut să iau nimic. După filmare, ginerele m-a invitat la un restaurant frumos, împreună cu fiica mea, am petrecut foarte bine acolo. Am sărbatorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie, mi-a oferit și un mare buchet de flori”, a declarat Saveta Bogdan pentru spynews.ro.

Citește și: Saveta Bogdan, în război cu Angela Rusu: „Eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea”

Însă, cântăreața are și motive de supărare, după ce numele ei a fost folosit, fără acordul ei, pentru o reclamă la medicamente. Artista vrea să își anunțe fanii că este perfect sănătoasă și spune că a luat deja legătura cu avocații ei pentru a face demersurile necesare.

„Am apărut într-o reclama în România, total neadevărată. S-au folosit de imaginea mea pentru a face reclamă la un medicament. Eu sunt perfect sănătoasă! Îi rog pe oameni să nu creadă nimic. Am vorbit cu avocații mei și au luat deja măsuri. Nu vreau să induc oamenii în eroare, iar daca aveam o problemă de sănatate aș fi vorbit eu despre aceasta”, a mai declarat artista.