Saveta Bogdan şi-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat toată averea: „A fost emoționată, nu se aștepta”

Saveta Bogdan şi-a făcut testamentul. Cântăreaţa de muzică populară voia de ceva vreme să îşi facă testamentul, iar acum a reuşit. Zilele trecute, vedeta a decis cui va lăsa toată averea acumulată în această viaţă.

06 oct. 2022, 19:53
Saveta Bogdan şi-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat toată averea: „A fost emoționată, nu se aștepta”

Saveta Bogdan şi-a făcut testamentul. Artista a declarat că fiica sa a venit din America, acolo unde locuiește, iar cu acest prilej, a trecut casa pe numele ei. Însă, a pus câteva clauze în contract, care precizează că are dreptul să stea în casă, până se va stinge din viaţă.

Citeşte şi: Saveta Bogdan a ajuns de urgenţă la medic. Cu ce boală a fost diagnosticată artista: „M-a durut foarte tare zilele acestea”

Saveta Bogdan şi-a făcut testamentul

Fata mea a venit din America, pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară, ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu, mă rog, ce am avut la bancă, ce am.. să îi fac și eu si am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și am vrut eu să fie.

Toată lumea mă întreabă de ce am făcut actele pe casă, știi ce se întâmplă …ea are numai cetățenie americană, nu are și cetățenie română și acum o să își ia și română, dar ea de 12 ani, are numai cetățenie americană.

Cât trăiesc eu, stau în casa mea, după ce nu o să mai fiu eu, este casa ei, dar cât trăiesc eu… am pus clauze, numai cu clauze. Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze. Am vrut să fie pusă pe numele ei, așa, pentru liniștea mea. A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele. M-a luat în brațe, m-a pupat, a plâns”, a spus Saveta Bogdan, la Antena Stars.