Săvulescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali: îi cere 2,5 milioane de euro. Vezi motivul!

"Războiul" dintre Steaua şi Dinamo nu păleşte nici în faţa rudeniei dintre Gigi Becali şi Cristi Borcea.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 19:33
Săvulescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali: îi cere 2,5 milioane de euro. Vezi motivul!

Patronul Stelei a spus că a fost dat în judecată de Nicolae badea şi Dragoş Săvulescu. Ultimul îi cere stelistului 2,5 milioane de euro după ce acesta a spus că lui Săvulescu „îi plac bărbaţii”.

Gigi Becali a mai spus că Dinamo nu va aduna 20.000 de suporteri pe Naţional Arena niciodată şi că cei care vor merge la meciul cu Gaz Metan vor mege doar să vadă stadionul. patronul Stelei a mai spus că ar vrea foarte mult ca „alb-roşii” să ia bătaie sâmbătă seară.

Să vedem ce o să facă mâine Leonidas! Iţi dai seama că lui nu îi vine să creadă că sunt 20.000 de fani! Sunt oameni care la echipa naţională nu au fost, care nu sunt stelişti şi care nu au avut posibilitatea să vadă National Arena. Oamenii vin ca la teatru, vin la spectacol. Tare mi-e că o să o ia pe coajă mâine şi o să iasă talmeş-balmeş. M-au dat în judecată şi Badea şi Săvulescu. Badea mi-a cerut 1 leu. Alălaltu’ mi-a cerut 2,5 milioane de euro că am zis că a fost prins cu un bărbat. Cu Nicu Badea nici nu mă duc la proces. Mădălina Ghenea când a auzit asta, nici nu îl mai lasă să îl mai atingă. Ea nu ştia treburile astea. Eu am 30 de martori. Aduc martori care spun că a făcut cadou un Porsche la bărbaţi. Ar fi una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea dacă spartanii vor fi călcaţi pe coadă„, a spus Gigi Becali la GSP TV.