Scafandrii caută în Lacul Bicaz o femeie dispărută în urmă cu două luni

Poliţiştii din judeţul Neamţ caută o femeie care a dispărut de două luni de acasă, informează România TV. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca femeia să fie înecată în Lacul Bicaz.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 08:27
Scafandrii caută în Lacul Bicaz o femeie dispărută în urmă cu două luni

Căutări de amploare în zona Lacului Bicaz, judeţul Neamţ. O femeie dispărută în urmă cu două luni de acasă este căutată de scafandri şi poliţişti. Principalul suspect de dispariţia tinerei este chiar soţul ei cu care se afla în divorţ. Femeia de 24 de ani are şi un copil dintr-o altă relaţie.

Acţiunea este coordonată de la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române prin ofiţerii Direcţiei de Investigaţii Criminale. La căutări au luat parte şi forţe de poliţie din localitate, de la Poliţia Bicaz, de la serviciul de Investigaţii Criminale ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, au fost informaţi şi reprezentanţii ISU, parteneri din societatea civilă. Şi firme de scafandrii profesionişti s-au alăturat acţiunii deoarece aceştia au echipamente cu care pot pătrunde la adâncimi de 70 de metri.

„În seara zilei de 22 este ultima dată când femeia în cauză a fost văzută. Ea lucrează la o pensiune din portul Bicaz şi a fost condusă în acea seară către domiciliu de şeful acesteia. La data de 24 ianuarie, mama ei a venit şi a reclamat faptul că fata a dispărut de la domiciliu. Din acel moment au început investigaţiile, iar în prezent se efectuează scufundări de către scafandrii profesionişti în lacul Bicaz şi în apele din judeţul respectiv”, a declarat, pentru România TV, Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţia Română.

Acesta cere cetăţenilor să coopereze şi să transmită orice informaţie cu privire la dispariţia femeii.

„Femeia se numeşte Ţuţuianu Ramona, are 24 de ani, ea figurează ca şi dispărută. Solicităm cetăţenilor şi oricărei persoane care are cunoştinţă despre această situaţie să ne informeze”, a precizat Christian Ciocan.