Scăldatul în lacurile cu plajă, inclusiv cele din zonele de agrement, interzis până la 15 iulie

Scăldatul în lacurile cu plajă, inclusiv cele din zonele de agrement din municipiul Chișinău, este interzis. Decizia aparține Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 15:24
Scăldatul în lacurile cu plajă, inclusiv cele din zonele de agrement, interzis până la 15 iulie

Potrivit documentului, scăldatul în lacurile cu plajă este interzis până la data de 15 iulie, scrie cotidianul.md.

Continuă să fie interzisă și aflarea în locuri publice (păduri, parcuri, alei, plaje etc.), în grupuri mai mari de 3 persoane; aflarea persoanelor în vârstă de peste 63 de ani în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringentă; aflarea persoanelor pe terenuri de joacă, de sport și zone de agrement; activitatea centrelor de reabilitare/recuperare balneosanatorială; activitatea procesului educațional; activitatea taberelor de odihnă a copiilor; organizarea și desfășurarea tuturor activităților /competițiilor municipale cu caracter cultural și sportiv.

Totodată, începând cu 1 iulie 2020, centrele comerciale din municipiul Chișinău și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora vor activa cu program obișnuit, cu respectarea și monitorizarea strictă a prevederilor de prevenire ainfecției COVID-19.

Citeşte şi: Transfăgărăşanul se redeschide circulaţiei miercuri dimineaţă. Vor exista totuşi anumite restricţii