Scandal între felinele din guvernul britanic! Motanul premierului, Larry, în conflict cu motanul de la Externe VIDEO

Război în guvernul britanic! Nu este vorba însă de noii miniştri, ci de pisicile de pe Downing Street, care par să reziste mai bine decît miniştrii! Celebrul motan Larry, al premierului, s-a încăierat cu rivalul său, motanul Palmerstone de la Externe! Iar ca scandalul să fie complet, în peisaj a mai apărut o pisică, la Ministerul de Finanţe!

02 aug. 2016, 10:47
Scandal între felinele din guvernul britanic! Motanul premierului, Larry, în conflict cu motanul de la Externe VIDEO

Larry, motanul din Downing Street, 10, reşedinţa oficială a premierului, şi Palmerston, motanul Ministerului Afacerilor Externe, sunt în război deschis. S-au bătut, ceea ce pare să fi lăsat felina instituţiei conduse acum de Boris Johnson fără o bucată de blană. Totală lipsă de diplomaţie pentru motanul externelor.

Învingător, pe moment, este Larry, motanul premierului Theresa May care, spre deosebire de David Cameron, mai rămâne în funcţie.

Imediat după bătălie, Palmerston s-a strecurat în reşedinţa premierului britanic, de unde a fost evacuat de poliţie. 

Locatar din 2011 al reşedinţei premierilor britanici, motanul Larry are tot mai multe conflicte cu vecinul său de peste drum, adus la Ministerul de Externe din luna aprilie. 

Ca şi cum scandalul celor două feline nu ar fi de ajuns, în peisaj a mai apărut Gladstone, un motan de un an şi jumătate, extrem de elegant! El trăia până nu de mult pe străzi, dar acum are o slujbă extrem de importantă, aceea de a prinde şoareceii de la Ministerul de Finanţe.

Aşadar, noul venit la guvern nu pare interesat, cel puţin acum, de luptele grele pentru teritoriu care se dau între ceilalţi doi motani şi pare să păstreze o distanţă… diplomatică faţă de conflict!