Scandal acasă la Monica Tatoiu. Oamenii au fost terorizaţi de petrecerea de pe bloc VIDEO

O petrecere organizată pe acoperişul unui bloc din nordul Capitalei a terorizat cartierul în care locuieşte Monica Tatoiu. Poliţia a dat amenzi pe bandă rulantă, însă cheful a continuat. O tânără a băut atât de mult încât aproape că s-a aruncat în faţa unei maşini.

29 mai 2017, 05:55
Scandal acasă la Monica Tatoiu. Oamenii au fost terorizaţi de petrecerea de pe bloc VIDEO

„Unde te poţi distra cel mai bine şi poţi respira un aer curat dacă nu pe acoperişul unei clădiri? ” Aşa a sunat invitaţia organizatorilor la petrecerea de pe blocul din nordul Capitalei.

Vecinii, printre care şi femeia de afaceri Monica Tatoiu, nu s-au putut odihni toată ziua din cauza muzicii dată la maximum în boxe.

„Oamenii se invarteau in jurul locatiei disperati ca nu puteau sa se odihneasca. Domnilor care organizati astfel de evenimente in zone in care cetatenii platesc taxe si impozite si pe care voi nu le platiti…vreau si eu sa vad cate taxe si impozite, dupa nr de masini de pe strada au fost vreo 200 de oameni care au terorizat un cartier intreg”, a spus revoltată Monica Tatoiu, potrivit România TV.

Mai multe maşini de poliţie şi jandarmerie au intervenit. Au dat amenzi, însă petrecerea a continuat.

Petrecerea s-a încheiat în jurul orei 22, după ce in zona au apărut polițiștii și presa.

Citeşte şi BOTEZUL fiicei Biancăi Drăguşanu, în pericol. Monica Tatoiu ameninţă sa oprească petrecerea: „Sun la poliţie”