Scandal ca în Vestul Sălbatic la Toplița, între romi! Cinci persoane, reţinute. Imagini ȘOCANTE!

Scandal de nedescris pe o stradă din Harghita, duminică, în jurul prânzului. Peste zece persoane s-au bătut, două femei s-au înjunghiat, iar în timpul altercației au distrus mai multe mașini cu topoarele.

20 iun. 2021, 15:23
Scandal ca în Vestul Sălbatic la Toplița, între romi! Cinci persoane, reţinute. Imagini ȘOCANTE!

Scandal ca în Vestul Sălbatic la Toplița!

Cinci dintre persoanele implicate în scandalul monstru din zona pieţei agroalimentare din Topliţa au fost reţinute pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugerea unor autoturisme care aparţineau „rivalilor”, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Inspectoratul de Poliție Județean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Toplița despre faptul că, în zona Pieței Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

Scandal ca în Vestul Sălbatic la Toplița! Forțele de ordine au intervenit de urgență pentru a calma spiritele. 11 persoane au fost duse la audieri.

”La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Topliţa despre faptul că, în zona Pieţei Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

Dat fiind numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-au deplasat deîndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita”, a transmis, duminică, IPJ Harghita, potrivit ziarharghita.

Imediat după intervenţia forţelor de ordine scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate şi duse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun.

”Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme”, au mai precizat poliţiştii.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

https://www.youtube.com/watch?v=VHdynCP5_YM&ab_channel=ZiarHarghita