Scandal ca la uşa cortului la concert! Spectatorii s-au bătut cu pumnii şi picioarele, Bogdan de la Ploieşti a fost acuzat că a cântat fals

Bătaie de nedescris în Dâmboviţa! Doi tineri au ajuns în arest după ce au devenit violenţi, în încercarea de a-şi susţine artistul preferat.

23 nov. 2021, 20:01

Bogdan de la Ploieşti a concertat într-un club din comuna Budeasa, judeţul Argeş. Câţiva oameni din public l-au acuzat că falsează şi de aici a mai fost un singur pas până la scandal.

Spectacolul s-a transformat în doar câteva momente în încăierare. Întâmplarea a avut loc la începutul lunii octombrie, când Bogdan de la Ploieşti, considerat un nou star în lumea manelelor, a ajuns în mica localitate argeşeană.

Câţiva fani din Dâmboviţa l-au urmat, pregătiţi să se distreze şi să se bucure de gloria lui. Nu toată lumea a fost impresionată de interpretarea artistului, ba chiar unii şi-au exprimat nemulţumirea cu voce tare, fără sfială.

Participanţii la concert au reacţionat foarte violent. S-au luat la pumni şi picioare cu alţi spectatori, iar apoi s-au făcut nevăzuţi. Poliţiştii au reuşit să-i identifice, iar pe doi dintre ei i-a reţinut. Magistraţii au decis ca tinerii să fie cercetaţi sub control judiciar, potrivit ştirileprotv.

Susţinătorii artistului au reacţionat extrem de violent. După ce au cărat pumni şi picioare spectatorilor critici, s-au făcut nevăzuţi. Poliţia a reuşit însă să-i identifice, iar pe doi dintre ei i-a reţinut. După o noapte petrecută în arest, magistraţii au decis ca tinerii să fie cercetaţi sub control judiciar.

Un al 3-lea individ, acuzat şi el de de tulburarea ordinii publice, loviri şi alte violențe, dar a plecat între timp în străinătate.

Citeşte şi Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Manelistul, bătut cu sălbăticie de fostul cumnat!

Citeşte şi Tzancă Uraganu, făcut KO! Manelistul, bătut măr la o nuntă: „I-a dat un pumn, planton!”