Scandal cu bâte şi ameninţări în familia fostei soţi a lui Dan Condrea

Scandal de amploare între fosta soţie a lui Dan Condrea şi mama acesteia. Cele două femei se acuză de amenințări și bătaie, iar un judecător a dat inclusiv un ordin de protecție.

13 iun. 2016, 09:18
Scandal cu bâte şi ameninţări în familia fostei soţi a lui Dan Condrea

După ce Dan Condrea a divorţat de Laura Georgescu, viaţa acesteia s-a schimbat radical. Legăturile ei cu membrii familiei s-au răcit și au avut loc numeroase scandaluri terminate la Poliție și soluționate chiar în instanță.

Mai mult, soacra lui Dan Condrea a cerut judecătorilor, anul trecut, un ordin de protecție împotriva fiicei sale, acuzând-o că o agresează verbal și fizic. Mama și-a dat fiica în judecată, solicitând să dispună „păstrarea unei distanțe minime determinate față de reclamantă, evacuarea pârâtei din domiciliu și atribuirea în mod provizoriu a utilizării locuinței familiale”, potrivit libertatea.ro.

De curând, Laura Georgescu, care a spus public de mai multe ori că a fost agresată de fostul soț, Dan Condrea, și-a fotografiat mama cu o bâtă în mână în timp ce, spune ea, ar fi încercat să o agreseze. Ba mai mult, în casa celor două nu de puține ori a fost chemată inclusiv Poliția. Odată pentru plângerile făcute de către Maria Georgescu, cât și pentru reclamațiile Laurei, care și-a reclamat mama pentru că oferă meditații.

„Meditații la negru? Aveți contract? O să aveți la Parchet denunț penal. Știți că și darea de mită este infracțiune?”, susține femeia într-o înregistrare în timp ce-și filmează mama împreună cu un elev.

De partea cealaltă, Maria Georgescu este surprinsă într-o înregistrare în timp ce își ceartă fiica pe motiv că aceasta ar vrea să scape de ea. „Mă dai afară din casă? Lasă că am înregistrările și le dau la poliție”, îi reproșează femeia.â

Citeşte şi ÎNREGISTRARE-BOMBĂ după moartea lui Dan Condrea. Ce fac soţiile cu banii afaceristului VIDEO