Scandal cu bâte şi cuţite în Ploieşti. Măcelul a pornit de la o femeie din Capitală VIDEO

Mai multe familii de romi din cartierul Radu de la Afumați s-au atacat cu bâte și cuțite în stradă. În urma conflictului, un bărbat a fost tăiat în zona pieptului, iar alte mașini au fost distruse. Motivul scandalului ar fi o tânără din Capitală pe care rudele voiau sa o aducă acasă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 11:37
Scandal cu bâte şi cuţite în Ploieşti. Măcelul a pornit de la o femeie din Capitală VIDEO

Scandalul a izbucnit vineri seară, în jurul orei 21:00, pe o stradă din cartierul Radu de la Afumați din Ploiești, o zonă rău famată a orașului.

Potrivit unor martori mai multe persoane din București au venit să ceară socoteală unor indivizi din Ploiești. Motivul scandalului ar fi o tânără căsătorită la Ploiești, despre care se spune că nu era respectată de noua sa familie.

Negocierile au degenerat rapid într-un război în plină stradă, iar trei bărbați și-au împărțit pumni și picioare. Unul dintre aceștia a fost rănit grav, fiind tăiat cu un cuțit în zona pieptului.

”Forțele de ordine au fost direcționate la fața locului, unde au identificat persoanele implicate în conflict, care și-ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare, precum și  3 bărbați care s-ar fi agresat reciproc. Unul din cei trei bărbați prezenta leziuni în zona toracică, după ce ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Biroul de Presă al Poliției Prahova.

După incident, zona a fost verificată de mai multe patrule de poliție și jandarmi, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe langă Judecătoria Ploiești.