Scandal cu cuţie în Botoşani. Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi în faţa unui bar. Ce au descoperit medicii FOTO

Scandal în fața unui bar din județul Botoșani. Doi bărbați în vârstă de 34 şi 35 de ani au fost înjunghiați de doi tineri de 18 și 19 ani. Este vorba despre un conflict spontan care s-a transformat într-o adevărată tragedie. Atacatorii au fost prinşi și duși la audieri. 

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 09:48

Evenimentul a avut loc într-un bar din Coosteşti, în noaptea de miercuri spre joi. Unul dintre tineri a scos la un moment dat un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi bărbaţi, pe unul din zona în zona pieptului, iar pe al doilea în apropierea gâtului, după care atacatorul a fugit.

Citeşte şi:Un ieşean a fost declarat mort, deşi era viu. Ulterior, i s-a refuzat anularea actului de deces: „Să vină personal”

Cele două victime au urcat în maşină şi s-au îndreptat către Urgenţă deoarece rănile erau adânci. Mai exact una dintre victime avea o bucată de aproximativ 7 centimetri din lama cuţitului în piept.

Medicii din Botoşani au decis să îi transporte pe cei doi bărbaţi la Iaşi. Cei doi tineri au fost identificaţi de către oamenii legi şi au fost duşi la audieri. În funcție de gravitatea rănilor și zonele vizate de atacator, polițiștii și procurorii urmează să stabilească și o încadrare juridică, fiind luată în considerare inclusiv o tentativă de omor.