Scandal cu focuri de armă în Caransebeş

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Jupa a fost arestat pentru 30 de zile pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și distrugere.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 06:37
Scandal cu focuri de armă în Caransebeş

În seara zilei de sâmbătă, 25 ianuarie, în jurul orei 21 patrula mixtă de intervenție, formată dintr-un polițist și un jandarm, s-a deplasat la adresa unui bărbat din localitatea Jupa, căruia persoane necunoscute i-au spart geamurile și ușa de acces de la casă, apoi au plecat cu un autoturism. Polițiștii au stabilit că în fața casei din localitatea Jupa, ar fi izbucnit un conflict spontan între tânărul în cauză și membrii familiei sale, pe de o parte, și o altă familie formată dintr-un bărbat de 31 de ani și soția acestuia, ambii din localitatea Iaz.

Cei doi soţi au oprit maşina în faţa casei tânărului, iar acesta, împreună cu familia sa, a presupus că aceştia veniseră la furat, aşa că i-au confruntat, izbucnind astfel un scandal în timpul căruia cei doi soţi au spart geamurile casei, iar tânărul a scos o armă cu care a tras în plan vertical. Poliţiştii au găsit în timpul cercetărilor un rucsac cu două arme şi 25 de cartuşe în apropierea casei tânărului şi le-a reţinut ca probe în dosarul deschis pe numele acestuia.