Scandal cu focuri de armă şi maşini incendiate, la Tulcea VIDEO

Mai multe persoane au fost implicate într-un scandal ce a avut loc la un club de noapte din Tulcea. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile, implicaţi fiind paznicii localului şi membrii unui clan de interlopi.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 07:49

Şapte persoane au atacat cu bâte şi pietre clienţii clubului şi au spart câteva geamuri. Paznicii au ripostat, iar în semn de răzbunare, interlopii le-au incendiat şi vandalizat a doua zi maşinile.

Patronul clubului le-a declarat anchetatorilor că atacatorii ar fi tras şi trei focuri de armă. De altfel poliţiştii au găsit în dreptul clubului urme care arată că s-a tras cu arma, dar şi o bâtă. Proprietarul clubului spune că este vorba despre un grup care are legături cu lumea interlopă, care ar fi solicitat taxe de protecţie.

La puţin timp după scandal, maşinile paznicilor au fost vandalizate. Unul dintre autoturisme a fost incendiat chiar în faţa locuinţei proprietarului, iar alte două autoturisme au avut geamurile sparte.

Poliţiştii din Tulcea au identificat o parte dintre persoanele care au iscat scandalul în club. Patronul localului spune că paguba se ridică la 5.000 de lei.