Scandal cu împuşcături într-un club din Iaşi VIDEO

Trei persoane au fost rănite cu cuţite şi un agent a fost împuşcat cu un pistol cu bile, în urma unui conflict izbucnit între două grupuri de tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 09:35
Scandal cu împuşcături într-un club din Iaşi VIDEO

Scandal cu pistoale şi bâte sâmbătă noapte, într-un club din Iaşi. Totul a degenerat după ce o persoană aflată în club ar fi golit mai multe spray-uri lacrimogene. Trei persoane au fost grav rănite în urma bătăii, iar un agent de pază a fost împuşcat cu un pistol cu bile.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 2, între mai mulţi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. „A fost o bătaie, nu ştiu, eu serveam un pahar cu whisky, când am văzut nişte gaze lacrimogene”, a povestit unul dintre cei aflaţi în bar.

Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al IJP Iaşi, a declarat: „A fost vorba de un conflict spontan. Agenţii de pază au intervenit pentru a aplana situaţia, însă unul dintre tineri a fost în continuare violent şi a scos un cuţit cu care a lovit patru agenţi de pază. De asemenea, o tânără din grupul tânărului agresiv a folosit un pistol cu bile de cauciuc, cu care a tras mai multe proiectile, atât în incinta clubului, cât şi afară. O altă fată a fost lovită de un proiectil de cauciuc„.

Toate persoanele implicate în altercaţie au fost identificate, iar o parte dintre ele au fost duse la audieri.