Scandal cu împuşcături între romi, la Lugoj. Două persoane au fost rănite

O altercaţie între două clanuri rivale de romi din Lugoj s-a soldat, vineri dimineaţă, cu rănirea a două persoane. Se pare că scandalul a pornit de la neînţelegeri privind nunta între doi tineri din cele două clanuri, informează România TV.

RomaniaTV.net
16 aug. 2013, 08:43
Scandal cu împuşcături între romi, la Lugoj. Două persoane au fost rănite

Cele două clanuri se întâlniseră pentru a pune la punct detaliile nunţii dintre doi tineri, însă discuţiile au degenerat şi până la un scandal cu săbii şi împuşcături nu a mai fost decât un pas.

Unul dintre romi a scos un pistol şi a trecut la atac, o persoană fiind rănită la ambele picioare. O a doua persoană a fost tăiată cu sabia la o mână. Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele, iar la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la ambulanţă, care i-a transportat pe cei doi răniţi, care sunt acum în stare stabilă.

Echipaje de politie au descins la fata locului, iar cel care a folosit arma cu bile de cauciuc a fost preluat de oamenii legii si dus la audieri. „Este cercetat pentru uz de arma neletala fara drept si ultraj contra bunelor moravuri. Risca inchisoare de loa 1 la 5 ani”, a declarat Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis, pentru www.opiniatimisoarei.ro.