Scandal cu interlopi pe coroana lui Cioabă. Cei doi fraţi îşi aduc acuzaţii incredibile

Chiar înainte de înmormântarea tatălului lor, fraţii Cioabă au început să se războiască, declanşând un adevărat scandal. Contestatarii spun că Daniel ar fi reuşit să ajungă regele romilor din România cu ajutorul interlopilor. În plus, el a făcut o afirmaţie şocantă la România TV, spunând că Dorin nu poate avea urmaşi la tron. Asta, deşi Dorin Cioabă, regele internaţional are un băiat de 16 ani.

24 aug. 2013, 15:50
Scandal cu interlopi pe coroana lui Cioabă. Cei doi fraţi îşi aduc acuzaţii incredibile

Disputa dintre cei doi ai ai fostului rege al romilor, Florin Cioabă, a început în ziua de dinaintea înmormântării. Daniel, fiul cel mic al lui Dorin Cioabă, a cerut coroana, deşi potrivit tradiţiei aceasta trebuia să îi revină lui Dorin, fiul cel mare.

Daniel a motivat faptul că trebuia să îi revină lui coroana prin faptul că Dorin nu poate avea moştenitori. „Singura opţiune pe care o am eu faţă de Dorin, este că Dorin nu are moştenitori, nu are copii. Dânsul nu poate să aibă copii„, a declarat Daniel Cioabă la România TV, deşi fratele său are un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Sibiu.

Dealtfel, Dorin a spus la rândul său că nu îşi explică de ce Daniel a făcut aceste declaraţii şi spune că probabil acesta a fost influenţat de mai multe persoane prezente la priveghiul tatălui său. „Am un băiat, nu ştiu ce declaraţie e asta. A fost influenţat într-un mod negativ de anumite persoane. Dacă face astfel de declaraţii este foarte urât din partea lui„, a declarat Dorin Cioabă, la România TV.

Mai mult, şefii din comunitate fac acum dezvăluiri incredibile. Împăratul Iulian a povestit că Daniel a luat coroana de rege naţional cu ajutorul interlopilor. „Era gata să se ia la harţă, să se ia la bataie. Cel mic, e mic, e fluşturatic, e cu baruri, toate barurile din Sibiu sunt ale lui şi pe lânga el mai sunt vreo 40-50 în gaşcă şi astăzi a venit gaşca lui să se ia la ceartă cu frate-su , bodyguarzii lui cum s-ar spune„, a povestit Împăratul Iulian, la România TV. Mama celor doi fraţi a fost cea care a făcut pace între ei.

Cu toate acestea, Dorin a primit totuşi titlul de rege internaţşional al romilor, iar sâmbătă a fost ales şi preşedinte interimar al Uniunii Internaţionale a Romilor.

Citeşte şi SCANDAL la înmormântarea lui Florin Cioabă. Fraţii Cioabă, la un pas să se ia la bătaie