Scandal cu MASCAŢII în satul retrocedat în întregime unei familii VIDEO

Executare silită cu scandal a avut loc la Nadăş, satul din Arad retrocedat unei familii. Mascaţii şi jandarmii au luat cu forţa mai mulţi săteni care s-au opus ca executorul să le intre în curţi.

13 nov. 2015, 19:42
Scandal cu MASCAŢII în satul retrocedat în întregime unei familii VIDEO

Întreaga scenă a fost filmată de săteni chiar în faţa locuinţei în care judecătorul încerca să intre. Zeci de minute oamenii s-au opus şi au blocat intrările în curte.

Jandarmii au intervenit în scandal şi a luat cu forţa mai mulţi oameni.

Sătenii susţin că acţiunea jandarmilor a fost una abuzivă şi au făcut reclamaţii. Modul în care aceştia au intervenit la executarea silită va fi acum analizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei.

„Ca urmare a aspectelor semnalate de mass-media, referitoare la modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu al jandarmilor care au participat la acţiunea de punere în aplicare a hotărârii judecătoreşti irevocabile, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii care face verificări în regim de urgenţă, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor legate de acest caz”, a declarat Emilia Fânaţă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, potrivit aradon.ro

Citeşte şi Accident la Iaşi. O maşină plină cu jandarmi a intrat într-un alt autoturism VIDEO