Scandal în plenul Parlamentului. Asistenta unui parlamentar, dată afară din sală VIDEO

Incident în plenul Parlamentului chiar în timpul discursului şefului PNL, Vasile Blaga. Asistenta unui parlamentar a fost scoasă din sală, după ce i-a înfuriat pe Zgonea şi Tăriceanu pentru că s-a aşezat într-o bancă de parlamentar şi a început să facă fotografii, informează România TV. 

12 iun. 2015, 10:15
Scandal în plenul Parlamentului. Asistenta unui parlamentar, dată afară din sală VIDEO

„Distinsă doamnă, dacă vreţi să fotografiaţi sau să filmaţi, să mergeţi în spate. Daca sunteţi parlamentar, vă rog să vă respectaţi mandatul. Daca nu sunteţi parlamentar, am rugămintea să vă ridicaţi şi să plecaţi pentrut că ne facem de ruşine”, a spus Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, întrerupând discursul şefului PNL, Vasile Blaga.  
 

Citeşte şi Tăriceanu, către Gorghiu: Aţi trădat USL şi ALDE! Când vorbiţi despre legitimitate, să vă uitaţi ÎN OGLINDĂ

Moţiunea de cenzură a PNL a fost RESPINSĂ, vineri, în plenul comun al celor două Camere. Doar 194 de parlamentari au votat „pentru”, în condiţiile în care era nevoie de 278 de voturi pentru a da jos Guvernul. Reprezentanţii PSD şi UNPR s-au abţinut de la vot, însă au fost şi câteva excepţii, între care premierul Victor Ponta care a ţinut să-şi exercite votul. Parlamentarii UDMR au votat după „propria conştiinţă”. Moţiunea de cenzură a picat, după aproape două ore de dezbateri, în care reprezentanţii puterii şi opoziţiei s-au atacat şi şi-au adresat cuvinte grele.

MOŢIUNEA DE CENZURĂ A PICAT. Victor Ponta rămâne premier. Doar 194 de parlamentari au votat „pentru”