Scandal cu poliţia după ce un tânăr a fost găsit spânzurat. Ce a descoperit familia VIDEO

Familia unui tânăr din Iaşi, descoperit spânzurat pe malul unui lac, trece prin clipe de groază. După ce trupul a fost ridicat de poliţişti, oamenii au mai găsit câteva oase. Au anunţat poliţia, dar, o nouă surpriză: au ajuns să se certe la telefon cu agenţii ca să vină să ridice toate rămăşiţele.

04 dec. 2015, 09:17
Scandal cu poliţia după ce un tânăr a fost găsit spânzurat. Ce a descoperit familia VIDEO

Descoperirea a fost făcută de familie la o zi după cercetările criminaliştilor la faţa locului. Tânărul de 30 de ani a fost găsit spânzurat pe malul unui lac din Miroslava miercuri, de un localnic. El dispăruse de acasă în urmă cu trei luni.

Familia barbatului a mers joi să aprindă lumanari în locul în care a fost găsit tânărul mort. Acolo însă, aceştia au rămas împietriţi când au văzut câteva oase uitate la locul tragediei.

„Am venit cateva sute de kilometri cu trenul, pana la Iasi. Am mers cu familia mea sa aprind lumanari in locul unde fratele meu a fost gasit. Plangeam si nu-mi venea sa cred ce vad in fata ochilor. Am gasit doua bucati de os si bani in acel loc. Nu va puteti imagina ce am simtit in acele momente. Nu mi se pare corect ca in urma anchetatorilor sa ramana asa ceva. Noi maine trebuie sa il inmormantam, cum putem noi sa il bagam in groapa, cand stim ca mai sunt bucati din trupui lui pe camp? Am anuntat politia, am sunat la 112 si ni s-a spus ca unghiile si oasele respective nu reprezinta probe. Stau si ma intreb daca unul dintre acesti oameni care dau asemenea raspunsuri, daca ar fi in situatia noastra, ar gandi la fel?„, a declarat Ovidiu Gavriluta, fratele tanarului mort, potrivit bzi.ro

Oamenii au anunţat imediat autorităţile, însă, raspunsurile si intrebarile pe care politistul le-a oferit familiei au fost socante.

„Nu va pot spune ce am simtit cand am vazut oasele, nu puteam sa cred ca este adevarat, nu puteam sa cred ca acelea sunt parti din fratele meu. Am sunat la 112, de acolo mi-au spus sa iau legatura cu politia din Miroslava. Am sunat la post, m-am prezentat si i-am spus politistului respectiv ca, in locul unde a fost gasit fratele meu mort, am mai gasit niste oase. Raspunsul politistului m-a socat, m-a intrebat din ce zona a corpului sunt oasele. Cum poti sa intrebi asa ceva? De unde sa stiu eu din ce zona sunt oasele, nu am studii in medicina, nu am de unde sa stiu. Apoi m-a intrebat daca sunt oase de la picioare, pentru ca de acolo lipseau, dar nu am avut cum sa-i raspund. I-am spus ca o sa anunt presa si mi-a zis sa las amenintarile. Am gasit si niste bani in acel loc si m-a intrebat „ce bani?„, sustine Paula Gavriluta, sora lui Marian.

În cele din urmă, criminaliştii au revenit la locul tragediei şi au ridicat toate rămăşiţele. Conducerea IPJ Iaşi spune că face cercetări pentru a stabili cine este vinovat.

Citeşte şi