Scandal cu Poliţia în stradă la Satu Mare. Doi agenţi, atacaţi de un scandalagiu beat VIDEO

Scandal cu poliția pe o stradă din Satu Mare. Un individ băut a atacat doi polițiști, asta după ce l-a atacat și pe taximetristul care-l ducea acasă. Pentru a-l calma, unul dintre polițiști l-a amenințat cu pistolul. Agresorul a fost dus la secție și s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

21 mart. 2021, 14:52
Scandal cu Poliţia în stradă la Satu Mare. Doi agenţi, atacaţi de un scandalagiu beat VIDEO

Doi poliţişti au intervenit seara trecută în Satu Mare, în urma unui apel la 112 care anunţa că doi indivizi aflaţi în stare de ebrietate au agresat un taximetrist. Potrivit informațiilor PresaSM, taximetristul le-a cerut clienților să-și pună masca de protecție, iar aceștia au refuzat. După care unul dintre ei, respectiv un tânăr, de 32 de ani, a început să îl agreseze pe taximetrist.

A ajuns la locul indicat o patrulă formată dintr-un polițist și un local, potrivit sindicaliştilor Europol.

La vederea oamenilor legii, unul dintre agresori a sărit și la polițiști, rupându-le uniforma și adresându-le amenințări și cuvinte jignitoare. Unul dintre polițiști a fost nevoit să scoată pistolul, când a văzut că individul este extrem de violent și necooperant.

„Cu toate că inițial agresorii au cooperat, la un moment dat, unul dintre bărbați a devenit violent și l-a lovit pe local. Imediat, polițistul a intervenit încercând să-l imobilizeze, însă agresivitatea bărbatului a fost și mai intensă, motiv pentru care a fost nevoit să scoată arma din dotare pentru a-l descuraja și neutraliza”, au precizat sindicaliştii Europol.

Citeşte şi: Declaraţia bărbatului torturat de poliţişti: „Cel mai şocant a fost că poliţistul în vârstă a urinat pe mine şi mi-a zis «uite ce poate să-ţi facă poliţia română!»”

Agresorul a fost imobilizat şi dus la Poliţie. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Citeşte şi: Prima reacție a lui Lorette după ce a fost bătută! ”Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo”

”Noaptea trecută, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Lucian Blaga din Satu Mare ar exista ceva neînțelegeri între doi bărbați. La locul indicat s-a deplasat patrula mixtă formată din polițist și polițist local care au identificat un bărbat, de 32 de ani, care era recalcitrant. Totodată, în timpul intervenției persoana în cauză a adresat amenințări la adresa polițistului local și l-a lovit pe acesta în zona umărului. Astfel, sătmăreanul de 32 de ani a fost încătușat și condus la sediul poliței unde polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj”, a transmis IPJ Satu Mare.