Scandal cu poliţişti şi jandarmi în Vama Veche. Încă un bar de pe plajă a fost demolat

Scandal cu poliţişti şi jandarmi în Vama Veche. În urmă cu câteva zile, oamenii legii au fost nevoiţi să intervină pentru că se încerca oprirea demolării unui bar de pe plajă. Este al doilea distrus din această staţiune, în ultima săptămână.

12 aug. 2022, 22:36
Scandal cu poliţişti şi jandarmi în Vama Veche. Încă un bar de pe plajă a fost demolat
Scandal cu poliţişti şi jandarmi în Vama Veche

Scandal cu poliţişti şi jandarmi în Vama Veche. Patronii localului Yolo spun că au contestat în instanță decizia de demolare și au depus solicitare conform legii că își vor demola singuri localul în termen de 90 de zile.

Citeşte şi: Preţuri uriaşe pe litoral. Cât a plătit o turistă la o terasă din Vama Veche: „În secunda doi, infarct miocardic!”

Scandal cu poliţişti şi jandarmi în Vama Veche

Primarul Georgescu din Limanu a spus, potrivit ziuaconstanta.ro, că demolările vin prin dispoziție de primar după ce au fost constatate construcții ridicate ilegal pe plajă. A fost şi un control ISC la primărie pentru verificările construcțiilor de pe plajă.

La fața locului au intervin jandarmi, polițiea locală și cea națională.

Reprezentanții barului au spus că au ordonanță președințială pentru stoparea demolării. Organele legii spun că este doar o cerere depusă și nu este ieșită decizia instanței pentru stoparea demolării.

În cazul localului The Boat nu ar fi existat cerere depusă în instanță, dar în ambele cazuri nu existau documente pentru amenajarea de baruri pe plajă.

Cât costă o porţie de paste Carbonara în Vama Veche

O porţie de paste Carbonara este oricând bine-venită! Dar când preţul ei este unul astronomic, îţi piere şi foamea, şi pofta.

Preţurile în Vama Veche sunt departe de a fi accesibile, dar, în unele restaurante, acestea întrec orice imaginaţie. La restaurantul Sandalandala din Vamă, porţia de paste Carbonara costă nici mai mut, nici mai puţin de 77 de lei.

Nu sunt poleite cu aur şi nici ingredientele nu sunt aduse din vreo altă galaxie. Cu toate astea, fix atât trebuie să scoţi din buzunar.