Scandal cu pumni și picioare între doi farmaciști. Jandarmii au intervenit de urgență pentru a-i despărți

Doi farmacişti din municipiul Tulcea s-au luat la bătaie în timpul programului, lovindu-se cu pumnii şi picioarele. Cum nimeni nu a putut să-i oprească să se lovească şi jignească, farmacista şefă a cerut sprijinul jandarmilor.

20 ian. 2022, 17:16
Scandal cu pumni și picioare între doi farmaciști. Jandarmii au intervenit de urgență pentru a-i despărți

Jandarmii din Tulcea au intervenit miercuri la o farmacie din municipiul Tulcea, după un apel la 112 care anunţa o agresiune. Apelul la 112 a fost făcut de farmacista şefă, care a cerut sprijinul jandarmilor deoarece doi colegi farmacişti se luaseră la bătaie, lovindu-se cu pumnii şi picioarele.

„Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârieturi la nivelul feţei, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenţionând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici. De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, ameninţări şi lovituri între cei doi. Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la nivelul feţei. Cei doi şi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, fiind necesară intervenţia jandarmilor, întrucât nimeni nu a reuşit să-i despartă pe cei doi”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Citeşte şi: Sentință definitivă în cazul femeii care și-a ucis în bătaie copilul de doi ani. Cât timp va sta după gratii

Cei doi farmacisşti au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru loviri şi alte violenţe.

Citeşte şi: Bătaie în trafic, cu pumni și picioare, pe Valea Prahovei. Au fost implicate aproximativ zece persoane, printre care şi o femeie cu un copil în braţe