Sentință definitivă în cazul femeii care și-a ucis în bătaie copilul de doi ani. Cât timp va sta după gratii

Femeia din Buzău care și-a omorât băiețelul în vârstă de aproape doi ani și jumătate, în februarie 2021, a fost condamnată definitiv la 14 ani de închisoare de Curtea de Apel Ploiești.

18 ian. 2022, 20:31
Sentință definitivă în cazul femeii care și-a ucis în bătaie copilul de doi ani. Cât timp va sta după gratii

Femeia din Buzău, care a șocat o țară întreagă după ce și-a ucis în bătaie băiețelul de doi, a fost internată provizoriu de pe data de 5 martie până pe 14 iunie 2021 la Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță din județ.

Noi detalii în cazul femeii care și-a ucis copilul de 3 ani, la Buzău. Criminala a fost arestată preventiv

Individa a fost arestată preventiv după ce s-a stabilit că a avut discernământ în momentul în care a comis tragedia,

Inculpata a formumat un apel împotriva sentinței pronunțate de către Tribunalul Buzău în 28 octombrie 2021, însă instanța a respins procedura, astfel că s-a dispus deducerea duratei de internare și a arestului preventiv.

Tragedia avut loc pe 1 februarie 2021, iar în urma investigațiilor a rezultat că mama și-ar fi bătut copilul până l-a lăsat fără suflare, deși aceasta a mărturisit că micuțul s-ar fi accidentat în timp ce se juca cu frații mai mari, relatează Spynews.ro.

Femeia și-a bătut copilul până l-a lăsat fără suflare

La autopsia micuțului care a fost bătut până la deces, legiștii au ajuns la concluzia că moartea copilului în vârstă de doi ani și jumătate a fost violentă, până ce acesta a făcut o hemoragie intracraniană.

Femeia din Buzău care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist pe motocicletă a fost condamnată la peste 9 ani de închisoare cu executare

Copilul prezenta mușcături pe corp, dar mama acestuia a mărturisit că l-a mușcat pe motiv că nu mai mișca și voia să se asigure că își revine.