Scandal cu săbii în restaurant: Boxerii s-au încăierat cu interlopii la Galaţi

Bătaie ca-n vestul sălbatic. Mai mulţi bărbaţi, între care şi câţiva boxeri, au fost atacaţi cu săbii şi cuţite de cinci interlopi în restaurantul unui hotel. Victimele s-au apărat cu scaune. Agresorii au vrut să se răzbune pe fratele unuia dintre bărbaţi, care are o firmă de pază şi protecţie.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 06:30
Scandal cu săbii în restaurant: Boxerii s-au încăierat cu interlopii la Galaţi

Totul s-a petrecut în timp ce boxerii luau masa cu câţiva prieteni.

„Am fost atacaţi pur şi simplu de cinci indivizi cu cuţite în restaurant. Am încercat să aplanăm într-un final, dar nu am reusit. Ei au început să arunce şi cu pahare. Am pus mâna pe scaune ca sa ne aparam”, a povestit Grigore Neagu, unul dintre protagoniştii scandalului.

Bărbatul susţine că interlopii ar fi vrut să se răzbune pe fratele său. Acesta are o firmă de pază care asigură ordinea în mai multe localuri din oraş. Atacatorii erau supăraţi că de multe ori nu erau lăsaţi să intre în multe dintre acestea.

„Din senin au venit si au zis bai vreti sa va tai. In momentul ala cind am vazut ca a scos sabia si cutitul am pus mina pe un scaun si pur si simplu m-am aparat. Banuiesc ca ar fi fost un conflict mai vechi intre acei domni care au o firma de paza si protectie”, a relatat la rândul său unul dintre boxeri, Ciprian Ciocan,

Din fericire nimeni nu a fost rănit grav în conflict. Bărbatul care i-a supărat pe interlopi a depus o plângere iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. O parte dintre agresori au fost identificaţi şi audiaţi.


loading...