Scandal cu săbii şi topoare în Braşov după ce două fete s-au îndrăgostit de acelaşi băiat. Doi bărbaţi, reţinuţi pentru tentativă de omor

Bătaie cu săbii și topoare la Săcele, după ce două fete s-au îndrăgostit de același băiat! A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a liniști spiritele! Un bărbat de 42 de ani a ajuns în comă, la spital, după ce a fost lovit cu un topor în cap. Alte două persoane au fost grav rănite, după o bătaie la care s-au folosit bâte şi topoare.

21 nov. 2021, 08:43
Scandal cu săbii şi topoare în Braşov după ce două fete s-au îndrăgostit de acelaşi băiat. Doi bărbaţi, reţinuţi pentru tentativă de omor

O poveste de dragoste a degenerat într-un scandal cu săbii şi topoare în Săcele, judeţul Braşov. Doi bărbaţi au fost reţinuţi, fiind cercetaţi pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu, în urma conflictului violent ce a avut loc, sâmbătă seara, într-un cartier din municipiul Săcele, în care au fost implicate mai multe persoane şi pentru aplanarea căruia a fost necesară intervenţia unor echipaje de jandarmi, poliţişti şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, potrivit Agerpres.

Cei doi bărbaţi care au fost reţinuţi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului unui al treilea şi l-ar fi agresat fizic cu un obiect contondent.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, trei bărbaţi, cu vârste de 40, 45 şi 47 ani, s-ar fi agresat fizic, ulterior în agresiune intervenind şi alte persoane, rude ale acestora. Cei trei bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, în cazul unuia dintre aceştia fiind necesară internarea. În baza probatoriului administrat în cauză, două dintre persoanele bănuite de săvârşirea faptei, respectiv bărbaţii în vârstă de 40 şi 45 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Braşov”, a precizat IPJ Braşov.

Răfuia a pornit de la două tinere care iubeau acelaşi băiat. De la câteva ameninţări a început un război în toată regula după ce una dintre ele a promis că se va întoarce cu fraţii ei să-şi facă dreptate.

„Nu mă calmez! Nu mă mai calmez! Păi nu ai de ce să te calmezi! Eu nu mă calmez! Până nu îl omor pe unul, nu mă calmez!”, ar fi spus una dintre fetele implicate în scandal, conform Observatonews.

Înarmaţi cu bâte şi topoare, agresorii au venit să le ceară socoteală rivalilor.

„Cum a venit de la muncă, a intrat peste el în casă şi i-a dat direct cu toporul. L-a trântit jos şi de acolo a intrat în casă peste mine, peste mama, peste fraţii mei mai mici şi ne-au bătut. Din câte am înţeles sunt 15-20 de persoane. Cu bâte, cu topoare, cu săbii”, a spus unui dintre martori, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Reacţia incredibilă a lui Kamara după ce au apărut pozele în care se săruta cu iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Scandal cu săbii şi topoare în Braşov după ce două fete s-au îndrăgostit de acelaşi băiat. Mascaţii au intervenit în forţă

La faţa locului au fost trimise de urgenţă echipaje de Poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi.

 

„La fața locului au fost dirijate, de îndată, echipaje de poliție, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi, care au luat primele măsuri de restabilire a ordinii și liniștii publice. Trei persoane au primit îngrijiri medicale de către echipajele medicale care s-au deplasat la fața locului. Echipe mixte formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic si Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate întreaga stare de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan, conform Newsbv.

În urma scandalului uriaş, un bărbat de 42 de ani a ajuns în comă, la spital, după ce a fost lovit cu un topor în cap. Alte două victime au fost duse la urgenţe, dar sunt conştiente şi stabile. Patru ore au strâns probe anchetatorii de la faţa locului.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Noi controverse după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei rupe tăcerea: „Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul!”