Scandal cu şantaj şi trafic de persoane lângă capitală! O fata de 14 ani a fost vândută în America VIDEO

Scandal cu șantaj și amenințări după ce un clan de țigani stabilit în America este acuzat că ar fi cumpărat o fată de 14 ani din România. Tatăl fetiței, care spune că afacerea a fost făcută în urmă cu două zile de fosta soție, a denunțat tranzacția penală la Poliție și Protecția Copilului. România TV a difuzat în exclusivitate înregistrarea negocierii. 

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 13:16
Scandal cu şantaj şi trafic de persoane lângă capitală! O fata de 14 ani a fost vândută în America VIDEO

Bărbatul susține că acum este șantajat de clanul țigănesc să-și răscumpere fata cu suma de 30.000 de lei. România TV difuzează în exclusivitate înregistrarea negocierii care a ajuns pe masa oamenilor legii.

Tatăl fetiței își acuză fosta soție că și-a măritat ilegal fetița, contra-cost, conform cutumelor țigănești. Iar despre potențialul socru, el spune că e liderul unei grupări interlope care se ocupă de trafic de persoane.

Citeşte şi: Aproape 100.000 de persoane au tranzitat frontiera României în ultimele 24 de ore

„Mi-au cumpărat fata pe 300 milioane vechi și acum îmi cer răscumpărare 300 de milioane ca să-mi dea fata înapoi! Copilul meu este minor, are 14 ani! Este o grupare foarte puternică din America care conduc sclavi, îi iau și-i duc la cerșit în America! Vreau să-mi dea copilul înapoi! Eu nu vreau bani pe copilul meu! Eu vreau să-și facă o căsătorie normală, cum este normală, creștinească, la 18 ani! Acești oameni mi-au răpit copilul! Împreună cu soția mea sunt în șantaj ca să-mi ducă copilul în America! Am reclamat la Poliția Voluntari cu înregistrare de amenințare! Înregistrare în care îmi cere banii, 300 de milioane, să îmi dea fata înapoi!”, a declarat tatăl fetiţei. 

Citeşte şi: Aglomeraţie pe litoral şi la munte în plină pandemiei de COVID-19. Avertismentul autorităţilor

Bărbatul susține că pentru a-și recupera fetița i se pretind acum 30.000 de lei. El a înregistrat discuția telefonică purtată cu cel care ar urma să-i devină cuscru.

Afacerea penală este anchetată de Poliția Voluntari, dar și de Protecția Copilului.