SCANDAL cu topoarele în Bacău. Un bătrân şi fiul său au murit VIDEO

Un bărbat şi fiul lui din Bacău au murit după ce agresorii i-au atacat în propria gospodărie. Când i-a văzut pe atacatori, bătrânul a făcut o criză de inimă şi s-a prăbuşit la pământ, iar fiul său a fost lovit mortal cu topoarele.

22 feb. 2016, 16:24
SCANDAL cu topoarele în Bacău. Un bătrân şi fiul său au murit VIDEO

Mai multe persoane inarmate cu topoare au navalit in gospodaria celor doi barbati, suparati din cauza unui conflict mai vechi. Cand i-a vazut, batranul a facut o criza de inima si s-a prabusit fara suflare. Fiul sau a incercat sa discute cu batausii, dar a fost lovit mortal, potrivit stirileprotv.ro.

Vecinii spun ca scandalul intre cele doua familii din comuna Blagesti, judetul Bacau, este mai vechi. Agresorii ar fi fost invidiosi ca tinerii din familia atacata si-ar fi gasit de lucru in strainatate si au o casa mai frumoasa. In noaptea de duminica spre luni, au navalit in curtea rivalilor inarmati pana in dinti. Au facut scandal si au spart geamurile casei. Cand i-a vazut, batranul de 79 de ani s-a speriat tare si a facut o criza de inima.

Fiul batranului, un barbat de 39 de ani, a iesit sa vorbeasca cu agresorii. Cand acestia l-au atacat, a inceput si el sa riposteze, dar unul dintre ei l-a lovit puternic in cap.

„Cand am ajuns in drum era mort. Am sunat ambulanta, am pus mana pe el, dar nu mai sufla. Ii era ciuda ca fratele meu merge la munca si castiga bani si are prieteni si si-a facut casa si ei nu au nimic. De asta, ciuda si invidie”, a spus Maria Cazacliu, sora victimei.

Si alti localnici spun ca traiesc sub teroare din cauza familiei agresorilor. Anchetatorii au retinut un suspect pentru omor. Zona este si acum impanzita de jandarmi si politisti pentru ca rudele celor doi barbati morti sa nu se razbune. Sotia tanarului ucis in bataie azi noapte are 2 copii mici si este insarcinata cu al treilea.

Citeşte şi CRIMĂ ÎNTRE CIOBANI. Beţi bine, unul l-a înjunghiat în inimă pe celălalt pentru că nu-şi găsea telefonul