Scandal de proporții în lumea manelelor! Beto Adam, acuzații grave la adresa lui Bogdan de la Ploiești

S-a rupt lanțul de iubire dintre Beto Adam și Bogdan de la Ploiești. După șapte ani de colaborare, timp în care au împărțit și rele și bune, cei doi maneliști și-au spus adio.

03 ian. 2024, 11:02
Scandal de proporții în lumea manelelor! Beto Adam, acuzații grave la adresa lui Bogdan de la Ploiești
Scandal de proporții în lumea manelelor!

Scandal de proporții în lumea manelelor! Se pare că banii ar fi fost mărul discordiei dintre cei doi, iar cel care a decis să pună piciorul în prag a fost Beto Adam.

Citește și Bogdan de la Ploiești față în față cu poliția pentru consumul de droguri: „Copiii dezbrăcați în pamperși, au dat jos totul! S-a dat totul peste cap”

Scandal de proporții în lumea manelelor!

”Colaborarea mea cu Bogdan de la Ploiești a luat sfârșit!”, a anunțat Beto Adam în urmă cu câteva zile.

Anunțul a cutremurat lumea manelelor și asta pentru că toată lumea știa că Beto și Bogdan erau de nedespărțit.

Colaborarea dintre Beto Adam și Bogdan de la Ploiești a început în urmă cu mai bine de șapte ani, încă de pe vremea când nu erau pe val în lumea manelelor.

Cei doi mergeau împreună la diverse evenimente, iar la finalul lor împărțeau în mod egal banii din contractele semnate și din dedicații, alături de toată trupa.

Lucrurile s-au schimbat atunci când Bogdan de la Ploiești a intrat în lumea bună a manelelor, iar sumele pe care le încasa au crescut. Apropiații celor doi spun că de atunci Bogdan nu a mai împărțit banii în mod egal cu Beto.

”Dacă luau 5.000 pe la începuturi, când Bogdan de la Ploiești a intrat în lumea bună a maneliștilor, sumele au crescut. Aveau contracte mult mai bine plătite. Dar Bogdan nu a mai împărțit egal. Și-a luat mai mult. Sigur, el era, acum, vedeta. Asta a fost problema principală a rupturii. Au fost și altele, dar ține de altceva, nu are rost să vă povestesc. Bogdan vede acum lucrurile la un anumit nivel, dar nu e prea corect față de oamenii cu care a lucrat atâta timp. În fine, ei știu ce-i mai bine de făcut. Adam a rupt colaborarea, știe el mai bine toate motivele. Dar eu vă spun că banii au fost primul motiv”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi maneliști pentru Cancan.ro. 

În schimb, Adam Beto nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația.

”Nu comentez! Spun doar că am întrerupt colaborarea. E mai bine așa. M-am retras într-un mod ok”, a declarat Beto Adam.

Citește și Cum face mișto Tzancă Uraganu de Bogdan de la Ploiești după ce a fost prins drogat la volan: „Îl bag la mine la shaorma”